Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
5 juli 2011

Samenwerking Novotel en Disney
Hotelmerk viert release nieuwe film Cars 2 van Disney·Pixar Deze zomer kunnen gezinnen die overnachten in een van de 9 Novotel hotels in Nederland, of in een van de 280 hotels uit het Europese Novotel netwerk, genieten van de wereld van Cars 2. Als onderdeel van Novotels speciale gezinsaanbieding Family&Novotel worden een groot aantal activiteiten rondom Cars 2 in de hotels georganiseerd. Zo ontvangen gasten aan de receptie een Cars 2-welkomstgeschenk en krijgen kinderen in de hotel-restaurants een placemat met Cars 2spelletjes. In de lobby's is het videospel van Cars 2 beschikbaar op de Xbox-systemen en de Macinternet- en kinderhoek worden voorzien van Cars 2-kleuren. Dit is de eerste grootschalige Europese campagne die Novotel met Disney organiseert. De actie wordt ondersteund door een brede reclamecampagne. In totaal nemen 10 Europese landen deel aan deze Family&Novotel-campagne (Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Zwitserland, België, Spanje, Polen en Portugal). De samenwerking met Disney en de viering van de release van Cars 2 sluit perfect aan bij Novotels speciale gezinsaanbieding Family&Novotel. Deze aanbieding is al meer dan twintig jaar een groot succes. In 2010 verwelkomde Novotel met deze aanbieding wereldwijd meer dan 2 miljoen kinderen. Novotel, een vanzelfsprekende keuze voor gezinnen. Novotel beschouwt kinderen al ruim twintig jaar als volwaardige gasten. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat kinderen, net als hun ouders, optimaal van hun verblijf profiteren. Family&Novotel betekent voor kinderen een persoonlijk welkom, gratis accommodatie en ontbijt*, gezonde maaltijden, speciale speelruimtes, welkomstgeschenken en slaapkamers die op zondag beschikbaar zijn tot 17.00. Om de 2 miljoen kinderen die Novotel elk jaar in zijn hotels verwelkomt nog beter van dienst te zijn, werkt de keten samen met bedrijven die zich speciaal richten op gezinnen: XBox 360 (Microsoft), Gustino, Kapla, Kids'Voyage,Europcar, etc., en nu dus ook Disney.
* Voor twee kinderen jonger dan 16 jaar die een kamer delen met hun ouders of grootouders. Releasedatum Cars 2: juli 2011 (verschillend per land).

Over Novotel Novotel helpt zowel zakenreizigers als vakantiegangers om zich te ontspannen en uit te rusten op vijf continenten. De innovatieve en gastvrije hotels bieden altijd hoogwaardige accommodatie met precies de mix van vrijheid en efficiency die de klanten verwachten. De ruime, stijlvol ingerichte kamers, gezonde maaltijden (24 uur per dag, 7 dagen per week) en een breed aanbod van aanvullende diensten maken dit de aangewezen locatie voor vergaderen, met Meeting@Novotel, of voor gezinsuitjes, met Family&Novotel. Novotel hecht veel waarde aan duurzame ontwikkeling en streeft ernaar om het volledige hotelnetwerk voor eind 2012 EarthCheck-gecertificeerd te hebben. Kijk voor nadere informatie over Novotel en het Family&Novotel aanbod op: novotel.comOver Accor Accor, `s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 90 landen met 4.200 hotels en ruim 500.000 kamers. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1, hotelF1, Motel 6 en aanverwante activiteiten zoals Thalassa sea & spa en Lenôtre beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 145.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor zijn klanten ruim 45 jaar kennis en ervaring. In Nederland biedt Accor zijn gasten een brede keuze uit 38 hotels, van het luxe tot het budget segment: 1 Sofitel Legend, het prestigieuze Hotel The Grand Amsterdam, 1 Pullman hotel, 1 MGallery hotel ­ The Convent Hotel Amsterdam, 9 Novotel hotels, 12 Mercure hotels, 11 ibis hotels, 1 Etap hotel en 2 Formule1 hotels.

Contactpersonen voor de pers:

Marja van der Stelt Marketing Manager Accor Hotels Nederland Tel. +31 (0)20 304 36 21 Marja.vanderstelt@accor.com

Sandra Leenhouts Ketchum Pleon namens Accor Hotels Nederland Tel. +31 (0)20 487 40 00 Sandra.leenhouts@ketchumpleon.com


---- --

Deel: ' Samenwerking Novotel en Disney Hotelmerk viert release film Cars 2 '


Lees ook