ingezonden persbericht

persbericht

samenwerking qoop.nl en teletik safepay

betaal nu bij www.qoop.nl met teletik safepay

amsterdam, 26 juni 2002 -betaal nu bij www.qoop.nl met teletik safepay

qoop.nl is één van nederlands grootste online veiling sites én is nog steeds groeiende. dagelijks registreren zich duizenden nieuwe gebruikers en worden nieuwe veilingen opgestart; een snel, veilig en realtime betalingsmethode is hier van groot belang. daarom kan er bij qoop.nl met ingang van 3 juli 2002 online en realtime betaald worden met teletik safepay.

teletik safepay
teletik safepay is een uniek en 100% veilig betalingssysteem dat uiterst geschikt is voor het direct online afrekenen van zowel kleine ('micropayments') als grote bedragen op internet. elke online-betaling is realtime gegarandeerd en wordt direct verwerkt. het aantal e-shops dat teletik safepay als betaalmiddel accepteert, groeit zeer snel. deze acceptatie is geheel gratis. teletik safepay is een initiatief van teletik services b.v. teletik services is een zusterorganisatie van multipay b.v., dat zorgt voor de afhandeling van internetbetalingen tussen e-shops en banken.

teletik biedt meer
teletik safepay biedt gebruikers vanaf nu de mogelijkheid om, naast online betalen, geheel gratis rechtstreeks geld over te maken naar 'teletik-acounts' van medegebruikers. ook is het mogelijk om de tegoeden op het teletik-acount over te maken naar de 'normale' bankaccount. daarnaast bieden wij speciaal voor 'push'-diensten een machtigingsysteem voor automatische incasso op een teletikaccount (ideaal voor nieuwsbriefabonnementen).

realtime gegarandeerd
met teletik safepay kan er 100% veilig, eenvoudig online, realtime en anoniem betaald worden voor bestellingen bij e-shop's of voor online diensten. teletik safepay is ruim twee jaar operationeel. naast www.qoop.nl kan er o.a. ook betaald worden bij: www.declareer.nu
www.personalcare.nl
www.nieuwsbank.nl
www.delingeriewinkel.nl
kijk op www.teletik.nl voor een compleet overzicht van e-shops waar met teletik safepay kan worden betaald.

multipay
alle teletik safepay-transacties die door de gebruiker zijn gemaakt, worden door multipay in vertrouwen afgehandeld. multipay is een initiatief van multipay b.v., een zusterorganisatie van teletik services b.v. multipay zorgt voor de afhandeling van internetbetalingen tussen e-shops en banken. multipay is nederlands voordeligste intermediair voor online internet transacties. met multipay accepteert een e-shop alle gangbare betaalmethoden: credit-cards, overboekingen, eenmalige machtigingen, acceptgiro, rabodirect en teletik safepay. multipay is geschikt voor verwerking van online transacties én transacties via web, wap, sms en voice response. multipay is de voordeligste intermediair voor online internettransacties.

Deel: ' Samenwerking Qoop.nl en Teletik Safepay '
Lees ook