Samenwerking Route Mobiel en Autogekeurd.nl officieel van start


Route Mobiel en Autogekeurd.nl, d site voor auto aankoopkeuringen & auto verkoopkeuringen, gaan met elkaar samenwerken

LANDELIJK, 20100330 -- Route Mobiel Route Mobiel vierde afgelopen september alweer haar 5e verjaardag. Gedurende deze periode heeft Route Mobiel veel aandacht gehad voor de kwaliteit van haar dienstverlening. Sinds de oprichting wordt dagelijks de klanttevredenheid gemeten door een onafhankelijk, gespecialiseerd adviesbureau: Tevreden BV in Capelle aan den IJssel. Vandaag de dag krijgt Route Mobiel een ruime 8 als rapportcijfer van haar klanten.

Route Mobiel is een organisatie die zich uitsluitend bezighoudt met dienstverlening op het gebied van pechhulp. Route Mobiel positioneert zich niet als belangenbehartiger voor automobilisten. In algemene zin is Route Mobiel een voorstander van initiatieven die leiden tot transparantie en lagere kosten. Transparantie, scherpe prijzen, flexibiliteit voor de consument en efficinte dienstverlening zijn voor Route Mobiel daarbij de belangrijkste drijfveren.

Door nu ook haar dienstverlening met autokeuringen uit te breiden wil Route Mobiel opnieuw een impuls aan het transparant maken van de kosten van autobezit en - gebruik.
Inmiddels is Route Mobiel uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse merken met een netwerk van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over meer dan 100 uitvalspunten in Nederland. Daarnaast is zij actief in bijna alle landen van Europa.

Sinds begin 2009 is Route Mobiel ook in andere kanalen aanwezig: internet, retaildistributie en de automobielbranche. Inmiddels sluiten veel nieuwe klanten zich via deze kanalen aan.

De samenwerking met Autogekeurd.nl is een goede uitbreiding van deze strategie.

Autogekeurd.nl

Autogekeurd.nl is een verkoopplaats voor auto's van particulieren en garagebedrijven. Daarnaast kunnen deze partijen ervoor kiezen om de te verkopen auto extra te onderscheiden door een Autogekeurd.nl rapport aan te vragen. Een Autogekeurd.nl keuringsrapport biedt een potentile koper extra zekerheid en hiermee wordt de auto-occasion onderscheiden van het overig aanbod op de markt. Onderzoek toont aan dat een gekeurde auto sneller wordt verkocht.

Autogekeurd.nl biedt de particuliere koper tevens de mogelijkheid een auto via Autogekeurd.nl te laten keuren. Hiermee verkrijgt de koper meer zekerheid over de technische staat van de auto en kan onaangename en vaak kostbare verrassingen voorkomen. Een veilig gevoel!

Wanneer er een Autogekeurd.nl rapport van een auto is gemaakt ontstaat er zowel voor de koper als de verkoper meer inzicht over de technische staat van de auto van dat moment. Dit voorkomt achteraf discussie over de gecheckte punten die staan opgenomen in het Autogekeurd.nl rapport. Net als alle andere keuringen in het algemeen, is ook Autogekeurd.nl een momentopname.

Autogekeurd.nl auto aankoop- en verkoopkeuringen worden uitgevoerd door de aangesloten 120 Vakgarages. Autogekeurd.nl heeft gekozen voor de Vakgarage organisatie omdat dit een landelijk netwerk van 1e klas autobedrijven is die aangesloten zijn bij de BOVAG brancheorganisatie. Dit staat garant voor kwaliteit en objectiviteit van een Autogekeurd.nl rapport en betrokkenheid bij de consumenten.

Ook kunnen particulieren een persoonlijke zoekopdracht opgeven. Hierbij worden zij direct via e-mail op de hoogte gebracht wanneer een occasion in het bestand van Autogekeurd.nl wordt opgenomen en precies voldoet aan de door de klant opgegeven wensen.

Door de krachten van de zelfstandige ondernemers van de franchiseformule Vakgarage en Autogekeurd.nl te bundelen en verder aan te vullen met nieuwe vormen van dienstverlening, zoals de samenwerking met Route Mobiel, wordt de service voor de klant verbeterd. De particulieren kunnen met meer zekerheid tot aankoop van hun auto overgaan.

Autogekeurd.nl


Deel: ' Samenwerking Route Mobiel en Autogekeurd.nl officieel van start '
Lees ook