QUOVA

Samenwerking Speedera en Quova brengt geografie naar internet

:: Combinatie van wereldwijde informatielevering en plaatsbepalingsdiensten verbetert nauwkeurigheid van informatievoorziening op maat

Santa Clara en Mountain View, Californië - 3 juni 2002 - Speedera Networks Inc., de opkomende marktleider op het gebied van wereldwijde informatiediensten, en Quova Inc., de toonaangevende leverancier van internet plaatsbepalingsdiensten aan on line-bedrijven, hebben vandaag een strategisch partnerschap bekendgemaakt. De overeenkomst behelst de wederverkoop door Speedera van Quova's GeoPoint-service en gezamenlijke verkoop- en marketingactiviteiten van beide bedrijven. Speedera's Global Traffic Management-systeem en Quova's plaatsbepalingsdienst GeoPoint vormen een geïntegreerde oplossing die de nauwkeurigheid verbetert, hetgeen resulteert in een relevantere en effectievere informatievoorziening.

'De combinatie van Speedera's wereldwijde leveringssysteem en onze deskundigheid op het gebied van plaatsbepaling biedt een krachtige oplossing om de juiste informatie te leveren aan de juiste gebruikers
- snel en betrouwbaar', aldus president-directeur Marie Alexander van Quova. 'Speedera's stootkracht en de synergie tussen onze bedrijven hebben de beslissing vergemakkelijkt.'

'De integratie van wereldwijde verkeersgeleiding en GeoPoint biedt onze klanten het voordeel dat ze hun gebruikers overal ter wereld relevante informatie kunnen verschaffen', aldus president-directeur Ajit Gupta van Speedera Networks. 'We hebben gekozen voor Quova omdat de krachtige, nauwkeurige en complete plaatsbepalingsoplossing de beste aanvulling vormt voor de informatiediensten die onze klanten wensen.'

Speedera en Quova bieden bezoekers van de site op intelligente wijze 'waar het om gaat'

Quova's GeoPoint service geeft exact de real-time locatie aan van webgebruikers wereldwijd, met oplossingen van continent tot stad. Dit stelt bedrijven in staat digitale rechten te beheren, informatie af te stemmen op doelgroepen, fraude op te sporen, siteanalyses uit te voeren en te zorgen dat voorschriften in acht worden genomen. Met Quova kan Speedera nu GeoPoint's populairste programma's aanbieden, zoals:


- Regulatory Compliance - Online-bedrijven, zoals gamesites, kunnen zorgen voor de naleving van lokale wet- en regelgeving door het verlenen of weigeren van toegang op basis van de gebruikerslocatie.


- Fraud Detection - E-commerce sites bekommeren zich vooral om de beveiliging van gegevens van hun klanten. GeoPoint bestrijdt on line-fraude met creditcards door de fysieke locatie van gebruikers te vergelijken met hun registratie- of transactiegegevens.


- Targeted Marketing - Alle online-bedrijven profiteren van marketing die is afgestemd op de locatie (bijvoorbeeld promotieaanbiedingen voor de winkels in een bepaald gebied of land).

Het partnerschap met Quova versterkt Speedera's SpeedSuite dienstenpakket. SpeedSuite heeft onlangs de 2002 Software & Information Industry Association (SIIA) Codie Award gewonnen voor 'beste product of dienst voor internet'. Zowel Speedera als Quova werd ook door UPSIDE Magazine vermeld in de Hot 100 bedrijvenlijst van 2002.

Speedera exploiteert een van de twee grootste informatienetwerken ter wereld, met verbindingen naar ruim 1000 hoofdverbindingen van telefoonbedrijven en met vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië/Pacific. Speedera's netwerk wordt door testen van onpartijdige instanties beoordeeld als het snelste informatienetwerk.

Gupta tot slot: 'Uit ons partnership met Quova blijkt dat Speedera naar haar klanten luistert en de functionaliteit levert die zij wensen om de voordelen van informatienetwerkdiensten voortdurend te verbeteren'.

:: Over Speedera Networks:

Speedera Networks Inc. is een vooraanstaande wereldwijde leverancier van bekroonde internetdiensten voor het verlagen van kosten en het verbeteren van de aanwezigheid op het web van bedrijven via superieure prestaties, kwaliteit, beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Het geavanceerde netwerk van het bedrijf wordt ingezet in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië/Pacific, met verbindingen naar ruim 1000 netwerken van telefoonbedrijven. Speedera Networks is gevestigd in 4800 Great America Parkway, Santa Clara, CA, USA 95054-1227. Voor meer informatie over Speedera kunt u bellen met nummer +1 408-970-1500, of de website bezoeken https://www.speedera.com of e-mailen info@speedera.com .

:: Over Quova:

Quova Inc. werd in januari 2000 opgericht en is de toonaangevende leverancier van plaatsbepalingsdiensten aan online-bedrijven. Quova's GeoPoint-dienst verstrekt de geografische locatie van sitebezoekers in real-time. Dit maakt het bedrijven mogelijk digitale rechten te beheren, informatie af te stemmen op doelgroepen, fraude op te sporen, siteanalyses uit te voeren en toe te zien op de naleving van voorschriften. Meer informatie over Quova kunt u vinden op het web www.quova.com . Het bedrijf is te bereiken op Kruislaan 419, 1098 VA, Amsterdam, telefoonnummer +31 20 8884530 en per e-mail op info-eu@quova.com ,

Quova, het Quova-logo en GeoPoint zijn gedeponeerde dienstmerken en/of dienstmerken van Quova, Inc.

Mediacontactpersonen:

Cindy Prince Baum, Quova, Inc.(California). Telfoon: +1 650.528.3700 of +31 20 8884530, indy@quova.com

Mandy Mladenoff, Sterling Hager voor Speedera, Telfoon: +1 415.591.8420, amladenoff@sterlinghager.com


03 jun 02 10:04

Deel: ' Samenwerking Speedera en Quova brengt geografie naar internet '
Lees ook