Ingezonden persbericht


SAMENWERKING TALENT FOUNDATION EN CARLTON OASIS

SPIJKENISSE - De Talent Foundation (Going for Gold) en hotelketen Carlton Oasis zijn een samenwerking aangegaan. Op donderdag 24 april 2014 wordt deze samenwerking bekrachtigd in Carlton Oasis Hotel Spijkenisse/Rotterdam. Daar zullen sporters Sybren Blok (meerkamp) en Berry van Peer (darts) hun handtekening zetten onder een contract met de Talent Foundation. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Om 09.00 uur zal dan tevens toegelicht worden waar de samenwerking tussen beide partijen uit bestaat.

Talent Foundation is opgericht door tweevoudig Olympisch medaillewinnaar Deborah Gravenstijn en bedoeld om jonge sporters en hun ouders te begeleiden in hun topsport en maatschappelijke carrière. Zij ondersteunen en begeleiden jonge, talentvolle topsporters in de leeftijd van twaalf tot en met drieëntwintig jaar. Dit doen zij door de sporter te faciliteren in een breed scala aan diensten. Afgestemd op de individuele persoonlijke situatie, studie, sport en de wensen van het jonge talent op het gebied van management, marketing, Personal Branding en communicatie.

Op deze wijze leggen zij een fundament voor sport op een hoger, Europees, wereld en Olympisch niveau. De atleet verliest geen tijd en aandacht door perifere kwesties en kan zich met steun van Deborah Gravenstijn en het team achter haar volledige richten op het presteren.

Het Carlton Oasis is gelegen ten zuidwesten van Rotterdam, in het dynamische havengebied en bestaat 139 luxe hotelkamers (onder andere luxe suites), tien vergaderzalen, brasserie, Engelse pub, business center, uitgebreid health center en een unieke ronde Ballroom.

Zoekwoorden:

Deel: ' Samenwerking talent foundation en Carlton Oasis '
Lees ook