KLM

02/034

Gezamenlijk persbericht

Samenwerking tussen klm en effectenbank stroeve n.v.

Nieuwe partner in Flying Dutchman programma

AMSTERDAM/AMSTELVEEN, 10 juli 2002 KLM's loyaliteitsprogramma, Flying Dutchman, werkt vanaf vandaag samen met Effectenbank Stroeve, de beleggingspecialist onder de banken. KLM is één van de eerste luchtvaartmaatschappijen in Europa die een effectendienstverlener aan haar loyaliteitsprogramma verbindt.

Flying Dutchman-deelnemers kunnen nu FD-punten sparen via hun beleggingsportefeuille bij Effectenbank Stroeve. Beleggers met een adviesrekening ontvangen FD-punten over de bruto provisie op maandbasis. Beleggers met een vermogensbeheerrekening ontvangen FD-punten over het gemiddeld belegd vermogen op kwartaalbasis.

"Door de samenwerking met KLM bieden wij onze cliënten de mogelijkheid om via hun beleggingen deel te nemen aan het unieke loyaliteitsprogramma van KLM, Flying Dutchman. Tevens maakt de samenwerking met KLM het voor Effectenbank Stroeve mogelijk om het merk Stroeve sterker te positioneren en expansie sneller te realiseren" aldus Cees Haasnoot, Voorzitter Raad van Bestuur Effectenbank Stroeve.

"Effectenbank Stroeve verwelkomen wij van harte als een kwalitatief hoogstaande FD-partner. Net als KLM heeft Effectenbank Stroeve een rijke geschiedenis, waarbij de dienstverlening aan de klant altijd hoog in het vaandel heeft gestaan", aldus Lesley McDermott, Director Loyalty Management KLM.

Cliënten van Effectenbank Stroeve kunnen zich registreren voor de koppeling van hun beleggingsportefeuille aan het FD-programma door contact op te nemen met hun beleggingsadviseur of vermogensbeheerder, via 020 - 530 70 00. Cliënten van Effectenbank Stroeve die nog geen FD-deelnemer zijn, dienen eerst deelnemer te worden alvorens van het aanbod gebruik te kunnen maken. FD-deelnemer worden kan via de Flying Dutchman Helpdesk, 020 - 430 93 20, of on-line via www.klm.com, selecteer het juiste land en vervolgens "Flying Dutchman".

KLM FD-deelnemers die geïnteresseerd zijn in beleggen bij Effectenbank Stroeve kunnen contact opnemen met Effectenbank Stroeve, 020 - 530 70 00. Vanaf 11 juli 2002 staat op www.stroeve.com meer informatie over het partnership tussen Effectenbank Stroeve en KLM.

Deel: ' Samenwerking tussen klm en effectenbank stroeve n.v '
Lees ook