Joint promotion Goodbite en Vegapolis:


GoodBite meatfree en vegetarische zorgverzekeraar bieden klanten kans op reis naar beste vegetarische hotel ter wereld

GIESSEN, 20081127 -- Vleesvervanger Goodbite en zorgverzekeraar Vegapolis (van Agis) bieden hun klanten de mogelijkheid een reis naar Itali te winnen, naar het beste vegetarische hotel ter wereld, Agriturismo Montali in Panicale, Umbri. De samenwerking tussen de eerste collectieve zorgverzekering voor vegetarirs ter wereld en voedselproducent Schouten Europe is uniek, niet eerder zocht een zorgverzekeraar contact met een zo nauwkeurig omschreven doelgroep via verpakkingen van voedsel.

In korte tijd zullen honderdduizenden vegetarirs bereikt worden met informatie over de Vegapolis, het assortiment van Schouten Europe en hotel Montali. Via een label op de GoodBite verpakkingen worden consumenten uitgenodigd om deel te nemen aan een prijsvraag.

De hoofdprijs is een reis met een lang weekend in een vegetarische hotel in itali. Het hotel kreeg bekendheid in Nederland toen De TV Show van Ivo Niehe een verslag maakte van een kookcursus die Antoinette Hertsenberg deed bij de vegetarische chefs van het hotel.
Naast de reis zijn er ook 50 exemplaren van het vegetarische kookboek Vegeterranean (met verslag van de kookcursus van Hertsenberg in Montali)te winnen.

Henk Schouten: "Schouten Europe is al jaren pionier in de markt voor vleesvervangers. Deze joint promotion is daar een logisch voorbeeld van"
Informatie over de wedstrijd is te vinden op www.goodbite.nl


Deel: ' Samenwerking vleesvervanger Goodbite en zorgverzekeraar Vegapolis '
Lees ook