Ingezonden persbericht


Samenwerking Whizzdom B.V. en Bright Alley

Hilversum, 7 augustus 2001 - Whizzdom en Bright Alley hebben een samenwerkings-overeenkomst afgesloten op het gebied van e-learning.

Het betreft een overeenkomst waarbinnen de business unit Knowledge and Learning van Bright Alley optreedt als leverancier van maatwerk interactieve trainingen, die kunnen worden opgenomen in Whizzdoms platform. Hiermee vergroten beide partijen hun servicepakket aanzienlijk en zijn daardoor nog beter in staat bestaande en potentiële klanten te voorzien van een fullservice e-learning oplossing waarbij de voordelen van een eenvoudig te implementeren Learning Management System (LMS) worden gecombineerd met de voordelen van maatwerk content.

Lidy Boone, unit manager Knowledge and Learning van Bright Alley: "Het betrouwbare en didactisch goed doordachte LMS van Whizzdom laat zich uitstekend combineren met de creatieve, multimediale trainingen van Bright Alley".

Volgens Joggie Taute, CEO Whizzdom B.V., ontwikkelen alle facetten rondom e-learning zich in een zeer snel tempo op de Europese markt. "Wij hebben diverse producten ontwikkeld waarbij belangrijke spelers als Bright Alley meerwaarde kunnen garanderen op het gebied van didactische toepasbaarheid van hen ontwikkelde content voor hun relaties. Wij zijn erg blij met de erkenning van Bright Alley ten opzichte van het Whizzdom LMS."

Whizzdom is een Nederlandse web-based solutions provider met producten als Learning Management System (LMS), Knowledge Management System (KMS) en Assessment & Survey. Met succes zijn systemen geïmplementeerd bij onder andere de Universiteit Nyenrode, Oxford University, Templeton College, Triam, ISS, IP GlobalNet,TinQwise, Ingenio, Info Opleiders, Creyf's Group, AstraZeneca en diverse Ministeries. www.whizzdom.nl

De business unit Knowledge & Learning van Bright Alley is gespecialiseerd in het overdragen en delen van kennis met behulp van multimedia en internet en biedt full-service e-learning maatwerk oplossingen en interactieve trainingen op maat. Bright Alley is onderdeel van het Nederlands Omroepproduktie Bedrijf. Knowledge & Learning werkt o.a. voor Toyota Europe, Nike, Ricoh Europe, KNMI, 3VO, Stichting Omroep Allochtonen, Teleac/NOT, Immigratie- en Naturalisatiedienst, Libertel Vodafone, Media-Academie, Ministerie van Verkeer & Waterstaat, Grafisch Opleidingscentrum, GlaxoSmithKline, Wolters Noordhoff, Voedingscentrum, PrimeLine, Vakbond De Unie.
www.brightalley.nl

Deel: ' Samenwerking Whizzdom en Bright Alley op gebied e-learning '
Lees ook