ADECCO

Zorgcirkel Waterland: een perspectiefrijke werkomgeving

Utrecht, 10 maart 2003

Samenwerking Zorgcirkel Waterland en Adecco
Onlangs hebben de Zorgcirkel Waterland en Adecco Gezondheidszorg een samenwerkingscontract getekend om de werving van medewerkers succesvoller te maken. Een essentiële actie omdat de Zorgcirkel enerzijds nieuwe capaciteit heeft geopend (Viervorst en Novawhere) maar anderzijds het aantal benodigde professionals beperkt aanwezig is. Het gaat hier om een breed scala aan disciplines dat zich uitstrekt van de verzorging, verpleging, behandeling tot ondersteunende medewerkers in de hotelsector, administratieve enz.

De Zorgcirkel heeft vooralsnog 8 locaties gespreid over het landelijk gebied Waterland. Purmerend is daarbij de centrumgemeente.

Carrierrekansen
De Zorgcirkel is een werkgever die continuïteit van werk kan garanderen ook in periode dat het economisch wat minder voor de wind gaat in Nederland. De gemiddelde salarissen liggen boven het landelijk gemiddelde. Carrièrekansen zijn in voldoende mate aanwezig. Opleiding en (bij-)scholing ondersteunen de ontwikkeling van medewerkers en (her-)intreders. Ook voor medewerkers die willen recreëren is er een uitgebreid aanbod. Kinderopvang, fietsenplan, PC-priveproject en andere zaken completeren het aanbod.

De visie van de Zorgcirkel
De visie van de Zorgcirkel richt zich op het welzijn van de cliënt de bezoeker, de medewerker en de vrijwilliger. Voor de cliënt betekent dit dat de Zorgcirkel een ruim assortiment aan woonvormen heeft. Het serviceaanbod heeft vele gemaksdiensten in zich. En natuurlijk dat zorg als vanzelfsprekend beschikbaar is voor iedere cliënt met een zorgindicatie. Dit aanbod van wonen, service en zorg vindt plaats in een sfeer van gastvrijheid, warmte, vraaggericht (cliënt blijft verantwoordelijk voor de inrichting van zijn eigen leven) en professionaliteit

Een dergelijke visie heeft weerslag op de (nieuwe) medewerkers waar we graag mee in contact willen komen. Uiteraard moet iedereen over de juiste papieren beschikken, maar de juiste instelling vinden wij minstens zo belangrijk. En dat wil zeggen: gemotiveerd voor de visie, initiatiefnemend, flexibel, collegiaal, een groot gevoel voor dienstverlening. We koesteren de warme sfeer die voor locaties zo kenmerkend zijn.

Bijzondere uitdagingen
Adecco Gezondheidszorg gaat Zorgcirkel Waterland vanuit Purmerend helpen bij invulling van vacatures. Op korte termijn gaat de aandacht uit naar vast verpleegkundig en verzorgend personeel (niveau 3 en 4) voor de bezetting van het vernieuwde Novawhere in Purmerend. Daarnaast wil Adecco een team vormen van flexkrachten die zowel fulltime als parttime als op oproepbasis inzetbaar zijn. Daarbij gaat het om een grote verscheidenheid van verpleeg- en zorgfuncties, maar ook om facilitair en administratief personeel.

De medewerkers van Adecco Purmerend zitten klaar om iedereen die meer wil weten over de vele mogelijkheden bij Zorgcirkel Waterland uitgebreid te informeren. Ze kunnen precies vertellen om wat voor vacatures het gaat en welke functie-eisen daarbij horen. Iedereen kan bellen, maar zomaar even binnenlopen kan natuurlijk ook. Adecco Gezondheidszorg, Purmerend, Nieuwstraat 10, 0299-42 11 26.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Wilt u meer weten over de dienstverlening van Adecco in het algemeen? Dan verwijzen we u graag naar onze website: www.adecco.nl Wilt u meer weten over onze samenwerking met Zorgcirkel Waterland? Dan kunt u contact opnemen met Margo Werring - areamanager Adecco, 06-22 78 4004.

10 mrt 03 17:29

Deel: ' Samenwerking Zorgcirkel Waterland en Adecco '
Lees ook