Ingezonden persbericht


Persbericht

OFFICIËLE SAMENWERKINGSOVEREENKOMST ORANGEARROWS MET

THE COMMUNICATION COMPANY

Hockenheim, 26 Juli 2001. OrangeArrows heeft vandaag bekendgemaakt dat ze formeel een samenwerkingsverband is aangegaan met The Communication Company (TCC).

TCC gaat een bijdrage leveren aan de Nederlandse marketing- en merkontwikkelingsactiviteiten van het team, en zal daarnaast sponsor Lost Boys van OrangeArrows gaan ondersteunen.

The Communication Company, opgericht in Breda in 1990, gelooft in de opbouw van internationale merken door middel van volledig geïntegreerde creatieve communicatie. TCC heeft inmiddels vestigingen in Nederland (Breda en Amsterdam) en in België (Antwerpen), en is een van de snelst groeiende bureaus in de hele Benelux. De TCC Group heeft 60 medewerkers en is onderverdeeld in TCC Advertising, TCC Design (huisstijl en verpakking), TCC Reputations (PR), X-Plosive (twee- en driedimensionale animaties voor TV, bioscoop en computerspellen), TCC IdeaLab (product- en merkontwikkeling) en TCC Interactive (nieuwe mediaconcepten). Al deze units werken nauw samen en bieden volledig geïntegreerde communicatieoplossingen voor de internationale markt.

Het TCC-logo verschijnt gedurende de rest van het seizoen op de zijspiegels van alle wagens van OrangeArrows, en vanaf 2002 op de helm van Jos Verstappen.

www.TCC.com
www.orangearrows.com


-Einde-

Deel: ' Samenwerkings OrangeArrows met The Communication Company '
Lees ook