Samsung

Samsung Benelux benoemt René le Noble tot General Sales Manager Consumer Electronics en Household Appliances

-
29 Jul 2002

Rijswijk, 29 juli 2002 Samsung Electronics Benelux heeft René le Noble per 20 juni 2002 benoemd tot General Sales Manager Consumer Electronics (CE) en Household Appliances (HA). Samsung Electronics heeft ook in deze twee marktsegmenten inmiddels een stevige positie bereikt. Naast CE en HA is Samsung Electronics ook in de Benelux actief op het gebied van mobiele telecommunicatie en monitoren.

Le Noble gaat de marktpositie van Samsung op het gebied van CE en HA verder verbeteren. Hij wil onder andere het distributienetwerk uitbreiden en een kwaliteit distributienetwerk opstarten voor de innovatieve designproducten van Samsung.

Voordat Le Noble bij Samsung in dienst trad, werkte hij jarenlang bij Sony Nederland, voorheen Brandsteder Electronics. Le Noble was daar onder andere 12 jaar werkzaam als verkoopdirecteur.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is met 64.000 medewerkers gevestigd in 47 landen en behaalde in het eerste halfjaar van 2002 een omzet van 17,1 miljard en over 2001 een totale omzet van 28 miljard. Wereldwijd is Samsung de grootste fabrikant van geheugenchips, TFT-LCD-schermen, mobiele telefoons, monitoren en videorecorders. Samsung Electronics bestaat uit vier business units: Digital Media Network, Device Solution Network, Telecommunication Network and Digital Appliance Network Business. In de Benelux is Samsung actief op het gebied van PC-randapparatuur, telecomproducten, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Rijswijk, Rotterdam, Waalwijk, Zeist en Antwerpen. In totaal werken circa 100 mensen bij Samsung Benelux. Voor meer informatie over Samsung: www.samsung.nl

Deel: ' Samsung Benelux benoemt René le Noble tot General Sales Manager Cons.. '
Lees ook