Beers Bedrijfsauto

Sanders en Geraedts neemt vijf Scania bouwvoertuigen in gebruik
---

07/06/2002
Het nieuwe Scania wagenpark voor Sanders en Geraedts (klik voor grotere foto) De heer H. Geraedts van Sanders en Geraedts Groep uit het Limburgse Swalmen heeft onlangs de sleutels van vijf nieuwe Scania bouwvoertuigen in ontvangst genomen. Het nieuwe Scania wagenpark bestaat uit verschillende configuraties. Het gaat om twee trekkers uit de G-chassisklasse, uitgevoerd met resp. de 380 pk/280 kW motor en de 420 pk/309 kW motor. Deze worden gecombineerd met een ATM kipoplegger. De overige Scania's zijn 8X4 Roelofs kippers. Twee hiervan zijn uitgevoerd met de 420 pk/309 kW motor en de laatste met een 380 pk/280 kW motor. Eén van de trekkers is voorzien van de imposante Torpedocabine. De andere voertuigen zijn voorzien van de comfortabele R-cabine. De Scania's zijn afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto te Roermond, waar de auto's ook in een Reparatie- en Onderhoudscontract zijn ondergebracht. In het kader van de One-Stop-Service geldt dit contract niet alleen voor de chassis, maar ook voor alles dat er door andere leveranciers op- en aangebouwd is.

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1957 toen zij startten met de exploitatie van een kleine kleigroeve in Noordrijn-Westfalen voor de in de omgeving gevestigde keramische industrie. Sanders en Geraedts ontwikkelden zich daarna snel tot een allroundleverancier van grondstoffen voor de woning-, weg- en waterbouw met de nadruk op tertiaire kleisoorten. Dankzij de jarenlange ervaring in de delfstoffenwinning voor industriële toepassingen ontwikkelde het bedrijf zich tot een specialist voor de planning, coördinatie en uitvoering van alle voorkomende grondwerken. Thans exploiteert Sanders en Geraedts op 7 locaties waar in totaal jaarlijks 1,5 miljoen ton grondstoffen worden gedolven. Bij het bedrijf zijn 90 medewerk(st)ers in dienst.

Kwaliteit, veiligheid en nazorg staan bij Sanders en Geraedts hoog in het vaandel. Met name de laatste decennia is veel geïnvesteerd in hergebruik en de breedschalige recycling van afval. Al meer dan 10 jaar is hergebruik van bouw- en sloopafval, met het bijbehorende transport, een sterk gegroeid onderdeel van het dienstenpakket.

Omdat het modern geleide bedrijf zich geen ongeplande stilstand van het materiaal kan veroorloven, besteedt zij veel aandacht aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van het wagenpark. Bij de keuze voor Scania en Beers Bedrijfsauto heeft de mogelijkheid de gehele configuratie bij de leverancier in een Reparatie- en Onderhoudscontract onder te brengen een belangrijke rol gespeeld.

Deel: ' Sanders en Geraedts neemt vijf Scania bouwvoertuigen in gebruik '
Lees ook