Ingezonden persbericht

Sandra Verbeek verlaat Dekker Evenementen

Hisa Evenementen wordt een feit

UTRECHT, 20020624 -- Sandra Verbeek heeft per 1 juli aanstaande ontslag gevraagd als stafmedewerker bij Dekker Evenementen. De laatste markt die zij met Dekker Evenementen organiseert is dus de Antiek&Curiosamarkt in Barneveld op 29 juni.

Meer dan 5 jaar is Sandra betrokken geweest bij onze organisatie. Eerst als een van de medewerksters belast bij de uitvoering, daarna ook bij de voorbereiding en de laatste tijd was Sandra centrale figuur in onze organisatie. Zij was architect van de computer-programma's, waardoor we als doelstelling konden werken aan een steeds beter product.

Typerend voor haar was de intelligente en integere benadering van alle aspecten van het werk. Ieder kreeg waar hij of zij recht op had; standhouders, die probeerden regels naar eigen inzicht uit te voeren, kregen een heldere uitleg van de regels en indien dat ook in tweede termijn niet hielp: inpakken......

Als zich nieuwe projecten aandienden werd Sandra projectleider en werkten wij op basis van gezamenlijk ondernemen (winstdeling). (Voorbeelden: Wijk bij Duurstede Koninginnemarkt, Houten braderieën, Venlo vlooienmarkten, Amsterdam VOC-markt.) Sandra heeft nu besloten zelfstandig organisatie van deze en andere evenementen te gaan verzorgen, met haar bedrijf Hisa Evenementen (https://www.hisa.nl).

Dekker Evenementen zal, voortbouwend op de huidige organisatieregels, de vlooienmarkten in Apeldoorn, Barneveld en Woerden blijven verzorgen en natuurlijk de TuinBraderie in Odijk.

Sandra heeft tot 30 juni als kantooradres het secretariaat van Dekker Evenementen in Odijk, dit voor het geval u haar iets aardigs wil laten weten.

Jaap Dekker, namens dekker Evenementen.

--
tel. 030 - 657 25 12
fax. 030 - 656 76 04
www.dekkerevenementen.nl

Deel: ' Sandra Verbeek verlaat Dekker Evenementen '
Lees ook