SaniCoating: eenvoudig zelf antibacteriële bescherming aanbrengen


ROTTERDAM, 20151119 -- Met het nieuwste product van Craytech, SaniCoating, kan iedereen eenvoudig zelf een antibacteriële beschermlaag aanbrengen op tal van oppervlakken. Denk bijvoorbeeld aan smartphones, toetsenborden, lichtknopjes of toiletbrillen; dingen die vaak worden aangeraakt en daarom ook veel bacteriën bevatten.

SaniCoating is een doekje waarmee een actieve beschermlaag kan worden aangebracht. Deze laag bevat geavanceerde nanotechnologie die bacteriën doodt. De oplossing is geschikt voor plastic en glazen oppervlakken en biedt bescherming tegen onder andere MRSA, E.Coli en Salmonella. SaniCoating is onzichtbaar en bevat geen giftige stoffen. Een behandeling staat garant voor 6 maanden actieve bescherming tegen bacteriën.

Maria van Antwerpen, woordvoerster, voorziet een grote markt voor eenvoudige antibacteriële oplossingen. “Wij constateren zeker een groeiend bewustzijn als het gaat om het belang van hygiëne. Vorige week nog las ik een onderzoek waarin werknemers massaal aangaven ontevreden te zijn met de hygiëne van hun werkplek. Daarnaast groeit het besef dat wat schoon oogt niet altijd schoon is. Ook op een glimmend toetsenbord kunnen miljoenen krioelende bacteriën zitten. Met onze antibacteriële toetsenborden hadden we hier al een mooie oplossing voor maar SaniCoating biedt extra mogelijkheden. Hiermee kun je snel en goedkoop ook bestaande apparaten een actieve bescherming meegeven. Denk bijvoorbeeld aan het toetsenbord van je laptop of aan de lichtschakelaars in je kantoor.”


Deel: ' SaniCoating eenvoudig zelf antibacteriële bescherming aanbrengen '
Lees ook