Persbericht

Controle van applicatietoegang en bescherming van communicatie

SAP certificeert Keon Agent van Security Dynamics

Amsterdam, 18 juni 1999 - De nieuwe Keon Agent voor SAP R/3 van Security Dynamics voorkomt ongeautoriseerde toegang tot een applicatie en beschermt daarnaast de communicatie tussen desktop en applicatieserver. SAP certificeerde de Keon Agent voor zijn standaard netwerkbeveiligingsinterface BC-SNC.

Keon Agent is gebaseerd op een combinatie van strong two-factor authentication, digitale certificatie en data-encryptie, die de toegang controleert en SAP R/3-applicaties beschermt. Keon Agent hoort bij de Keon-familie van PKI-producten.

SAP-partner

Als lid van de SAP Complementary Software Program (CSP) ontwikkelt Security Dynamics producten ter verbetering van de SAP R/3-bedrijfsprocessen. De Keon Agent maakt onder meer gebruik van de SecurID 2100 smartcard voor two-factor authenticatie. Dit betekent betrouwbare communicatie waardoor de mogelijkheden voor digitale samenwerkingsverbanden met klanten, partners en werknemers aanzienlijk groeien.

Kostenbesparing

Jan Hereijgers, Regional Manager Benelux van Security Dynamics: ‘ Wij zijn er trots op dat we met onze producten een belangrijke bijdrage kunnen leveren om ERP-applicaties op een adequate manier te beveiligen. SAP-programmeurs hoeven niet langer hun eigen applicatie te bouwen om de nodige veiligheid te waarborgen. Dit scheelt het bedrijfsleven enorm veel tijd en geld.’

Security Dynamics

Security Dynamics is gespecialiseerd in het beveiligen en beheren van de toegang tot computergegevens. De producten van Security Dynamics zijn gebaseerd op gepatenteerde SecurID-tokentechnologie en ACE/Server- soft- en hardware; zij verifiëren de identiteit van gebruikers die toegang willen tot de informatiebronnen op een netwerk. Security Dynamics telt ruim twee miljoen gebruikers verspreid over 2.000 bedrijven. Dochteronderneming RSA Data Security Inc. levert eveneens oplossingen voor bedrijfsbrede netwerken, intranetten en Internet. RSA is een erkende merknaam voor cryptografische en OEM-beveiligingssoftware, waarvan meer dan tachtig miljoen licenties in gebruik zijn. Onder de klanten van Security Dynamics bevinden zich Fortune 500-bedrijven, financiële instellingen, opleidingsinstituten, gezondheidsorganisaties en overheidsinstanties uit de hele wereld. Tot de licentienemers van RSA’s encryptietechnologie behoren Microsoft, Novell, Netscape en Lotus Development.

Meer informatie vindt u op: www.securitydynamics.com

NOOT VOOR DE REDACTIE

Neem voor meer informatie contact op met:

Security Dynamics , telefoon: +31 (73) 599 71 25,

Jan Hereijgers, Regional Manager Benelux,

e-mail: jhereijgers@securitydynamics.com

Loth Associates , telefoon: +31 (20) 575 40 52

Evelien Vredeveld, PR-consultant,

e-mail: evelien.vredeveld@loth.nl

Deel: ' SAP certificeert Keon Agent van Security Dynamics '
Lees ook