Beers Bedrijfsauto

Scania nummer 75 voor Hovetra

---

21-09-2001
De nieuwe Scania trekker met de nieuwe zuinige Turbocompoundmotor Hovetra Transport B.V. uit het Zuidhollandse Nieuw-Beijerland nam onlangs een Scania trekker met de nieuwe zuinige Turbocompound-motor in gebruik. Het betreft de 75ste Scania in het wagenpark van Hovetra sinds in 1959 de allereerste Scania(-Vabis) werd aangeschaft.

De vrachtauto, van het type Scania R124LA4X2NA is uitgerust met de nieuwe 470 pk (345 kW) Turbocompound motor. Naast de comfortabele Topline-cabine is het voertuig standaard rijkelijk uitgerust met veiligheidsvoorzieningen als de Scania Retarder en elektronisch aangestuurde schijfremmen rondom. Dit geheel is aangevuld met het, eveneens, standaard Beers Veiligheidspakket met o.a. airbag met gordelspan-ner, Scania Alert en een Doblispiegel om de dode/blinde hoek op te heffen. De trekker is afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto b.v. te Zwijndrecht.

Hovetra Transport B.V. is een hecht familiebedrijf met de wortels in Nieuw-Beijerland. Het bedrijf werd drie generaties geleden in 1938 opgericht en is sindsdien voornamelijk in het Rotterdamse havengebied actief geweest. Sinds 1992 heeft het ook een vestiging in de Rotterdamse haven. Het bedrijf is gespecialiseerd in bulk- en containertransport. Het huidige wagenpark bestaat thans uit 40 Scania's; merendeel trekkers.

De belangrijkste redenen voor Hovetra om wederom voor Scania te kiezen zijn met name de grote betrouwbaarheid en de lage kilometerkostprijs van de voertuigen. De jarenlange ervaring die het transportbedrijf met het merk heeft is hiervoor het tastbare bewijs.

Deel: ' Scania nummer 75 voor Hovetra '
Lees ook