Scheepsarrangementen uit Grou; mr dan een simpel boottochtje


GROU, 20100317 -- De onlangs gestarte ondernemer Sandra Zeinstra van Scheepsarrangementen uit Grou combineert meerdaagse zeereizen met thematische bedrijfstrainingen. Samen met een ervaren coach biedt zij op hotelschepen en vissers- en zeilboten geheel verzorgde en op maat gesneden thematrainingen voor bedrijven en particulieren.

Bedrijfstrainingen
Sandra en haar coaches bieden een ruime keuze aan bedrijfstrainingen. Een kleine greep uit haar aanbod: Verandermanagement en persoonlijk leiderschap, Levenskunst voor teams, Mindfulness en focussing en Management & Organisatie voor middle managers. Bij alle bedrijfstrainingen zijn snelheid, diepgang en resultaat de sleutelwoorden. Voor teambuilding is zelfs het simpele bedrijfsuitje op een traditioneel zeilschip of vissersboot al ideaal.

Individuele reizen
Voor particulieren bestaan er individuele arrangementen. Men komt aan boord bij een groep mensen die in ieder geval over n ding gelijkgestemd is, namelijk het thema van het arrangement. Voorbeelden van individuele themaworkshops zijn Astrologie, Levenskunst, Wellness en Energetische handen. Bij deze reizen staat persoonlijke ontwikkeling centraal.

"Als organisator is het leuk je gasten net iets meer te geven dan zomaar een tochtje over water. Onze arrangementen bieden de mensen vaak een houvast voor later, het is meer dan een simpele dagtrip. Door het maatwerk voor bedrijven en instellingen is het resultaat optimaal. Tijdens onze meerdaagse reizen vertellen deelnemers ons vaak dat ze zich persoonlijk hebben ontwikkeld. Dat is ons uiteindelijke doel en het geeft veel voldoening dat elke keer weer te realiseren," vertelt initiatiefnemer en ondernemer Sandra Zeinstra.

De schepen waarmee wordt gevaren zijn speciaal geselecteerd op comfort, privacy en gastvrije bemanning. Alleen met de beste schepen doen wij zaken. Er zijn diverse opstapplaatsen in binnen- en buitenland. Genteresseerden in deze verrassende vorm van thematrainingen op zee kunnen voor informatie terecht op de website www.scheepsarrangementen.nl.


Deel: ' Scheepsarrangementen uit Grou; mr dan een simpel boottochtje '
Lees ook