Scheidsrechtersvereniging COVS De Langstraat lanceert nieuwe website


WAALWIJK, 20130201 -- Scheidsrechtersvereniging De Langstraat (COVS) heeft een nieuwe website gelanceerd. De scheidsrechters van De Langstraat hebben digitaal onderdak gekregen op www.covsdelangstraat.nl. Met de nieuwe website hoopt de vereniging haar leden en andere belangstellenden optimaal op de hoogte te kunnen brengen over het wel en wee van het scheidsrechterskorps in de regio.

COVS de Langstraat is één van de meest actieve scheidsrechtersverenigingen in de regio. Naast de wekelijkse training op de donderdagavond op sportpark Eikendonk in Waalwijk, verzorgt de vereniging regelmatig spelregelkennisavonden bij de voetbalverenigingen. Het voornaamste doel is het bijbrengen en bijhouden van de spelregelkennis van de voetballers.

Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij de scheidsrechters. Ook dat tracht de vereniging over te brengen bij de verenigingen. Tijdens de bijeenkomsten bij de clubs wordt er veel gesproken over respect in de voetbalsport. De wil om te winnen is vanzelfsprekend, maar elke voetballer moet ook weten dat verliezen daar inherent aan is.

Strijdbare belangenbehartiger
De COVS is zowel regionaal als landelijk een prima belangenbehartiger. De vereniging is gesprekspartner van de KNVB en heeft een eigen zetel in de scheidsrechterscommissies. De COVS strijdt onder andere voor een goede onkostenvergoeding, duidelijk beleid bij promoties en het belang van fair play.


Over COVS De Langstraat
Scheidsrechtersvereniging de Langstraat is opgericht op 1 februari 1948 en heeft haar zetel in de gemeente Waalwijk en heeft als doel het begeleiden van scheidsrechters, assistent-scheidsrechters en rapporteurs in het uitoefenen van hun hobby.


Deel: ' Scheidsrechtersvereniging COVS De Langstraat lanceert nieuwe website '
Lees ook