NIEUW: Schilderkunst op bestelling


Art Blanco: Gemaakt om in te lijsten.

's-GRAVENHAGE, 20120419 -- Met de lancering van de website Art Blanco kan men nu eenvoudig en snel de mooiste meesterwerken bestellen. Niet alleen reproducties van oude meesters, maar ook een doek naar eigen wens. Of je nu kiest voor een “echte” Van Gogh of een portret van een geliefde: Art Blanco biedt aan iedereen bereikbare schilderkunst. De schilderijen worden handgeschilderd voor particulieren, bedrijven en overheden. Kortom: een doek op verzoek voor elke ruimte.

Handige website vol voorbeelden
De website van Art Blanco is helder en overzichtelijk. Je vindt er snel uw weg en de online kunstgalerie leidt langs de grote olieverfschilderijen uit de gouden eeuw en laat ook voorbeelden zien van de persoonlijke wensen van anderen. Idolen zoals Elvis Presley in de olieverf stelen de show. Maar ook favoriete dieren, familie of de eigen woning zijn op het canvasdoek gezet. 

Zo kom je vanzelf wel op ideeën voor eigen wensen. Misschien wel een mooi schilderij van je eigen tuin, een portret van, konijn Pluis, het idool van de kinderen. Of de Zonnebloemen van Van Gogh boven het bureau op kantoor om je op te fleuren na een vervelend gesprek met je baas. Een pracht portret van je eigen Lisa boven het bed in de slaapkamer? Wat je ook wenst, Art Blanco maakt het doek dat je zoekt.

https://www.artblanco.nl


Deel: ' Schilderkunst op bestelling via artblanco.nl '
Lees ook