Scholenwedstrijd een groot succes


NIEUWEGEIN, 20061113 -- Vanwege de vele enthousiaste reacties heeft KewLox besloten om de ScholenWedstrijd 'de mooiste versierde kast' voor een tweede keer te organiseren. Dit keer doen er 20 basisscholen uit de provincie Utrecht mee. De kast (100cm x 100cm x 42cm) is door KewLox gratis geleverd aan de scholen en elke school mag de eigen versierde kast na de wedstrijd houden. De scholen doen dus niet voor niets mee. De totaal 20 versierde kasten van de deelnemende scholen kunnen door iedereen beoordeeld worden. Stemmen kan tot en met 4 december aanstaande. Tijdens de ScholenWedstijd steunt KewLox de stichting WereldOuders.

Stemmen op de mooiste versierde kast kan op internet www.kewlox.nl/scholenwedstrijd.php waar foto's van alle versierde kasten te zien zijn f in de showroom van KewLox waar alle kasten staan.
Op 11 december worden de winnaars bekend gemaakt op www.kewlox.nl.
De prijswinnaars mogen voor 1.500 euro (1e plaats), 1000 euro (2e plaats) of 500 euro (3e plaats) kasten uitzoeken.
Op 12 december worden de prijzen persoonlijk overhandigd aan de winnende scholen.

KewLox steunt www.wereldouders.nl/. WereldOuders heeft weeshuizen in Mexico, Guatemala, Hati, Honduras, El Salvador, Nicaragua, de Dominicaanse Republiek, Peru en Bolivia. WereldOuders geeft de kinderen onderdak, voeding, medische verzorging n een goede schoolopleiding.
Tijdens de KewLox ScholenWedstijd van 1 oktober t/m 15 december kunnen klanten van KewLox de ScholenWedstrijd-kast niet voor 95,75 euro maar voor 85 euro uit voorraad meenemen. KewLox doneert van deze 85 euro 10 euro aan WereldOuders

Over KewLox

KewLox is al meer dan 40 jaar een begrip. KewLox levert praktisch en
duurzame opbergmeubelen (voorzien van het FSC-keurmerk) met duizenden
combinatiemogelijkheden voor een betaalbare prijs.


Deel: ' Scholenwedstrijd een groot succes '
Lees ook