Gemeente Capelle a/d IJssel


Schollevaar-Oost maakt een goede buurt

Dan is 17 februari de kans! Onder het motto Maak een goede buurt is op 17 februari een wijkschouw in Schollevaar-Oost (Gebouwenbuurt, Operabuurt, Schildersvormenbuurt). Wijkwethouder Rene Binnendijk bekijkt met een team van gemeente-medewerkers de buurt.
U kunt plaatsen doorgeven of aanwijzen waar ze tevreden of ontevreden over zijn. Er wordt dit keer vooral gekeken naar verlichting, parkeerplaatsen en langzaam-verkeerroutes. Samen met leden van het WijkOverlegPlatform Schollevaar, zijn er drie looproutes van een uur bepaald. Natuurlijk kunt u meelopen. Tussendoor kunt u spreken met de wethouder in een wijkspreekuur in de openbare basisschool de Piramide, Hermitage 40-42. Alle bewoners van Schollevaar-Oost krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de wijkschouw in de bus.

De wijkschouw is een van de manieren waarop de gemeente samen met de bewoners wil werken aan een goede buurt. Schollevaar-Oost is de eerste buurt die geschouwd wordt. De gemeente wil dit jaar alle wijken in Capelle bezoeken in een wijkschouw.

Deel: ' Schollevaar-Oost Capelle a/d IJssel maakt goede buurt '
Lees ook