Politiebericht Venlo 2-10-2001
Mediaberichten 2 oktober (14.45 uur)

VENLO Frituurpan oververhit
VENLO In een woning aan de Anne Frankstraat ontstond afgelopen een sterke rookontwikkeling vanwege een overhitte frituurpan. De 30-jarige bewoner had deze bij thuiskomst aangezet maar was vervolgens in slaap gevallen. Een 31-jarige medebewoonster werd voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis nadat ze waarschijnlijk teveel rook had ingeademd. Behalve rookschade liep het pand verder geen schade op. De bewoner zag kans de frituurpan eigenhandig naar buiten te brengen.

PANNINGEN Bedrijfsongeval
PANNINGEN Een 42-jarige man uit Venray is vanochtend gewond afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij op de Schout van de Voortstraat van het dak was gevallen. De man was bezig met schoonmaakwerkzaamheden aan de dakgoot van een woning en viel door onbekende oorzaak van het dak. Nadat hij op een schutting terecht was gekomen, belandde hij uiteindelijk op de grond. De politie heeft de Arbeidsinspectie in kennis gesteld.

GENNEP School ontruimd na bommelding
GENNEP Een schoolgebouw op de Stiemensweg werd vanmorgen rond het middaguur ontruimd nadat er een bommelding was binnengekomen bij de school. Politie en directie besloten hiertoe waarna de 300 leerlingen en enkele leerkrachten binnen 10 minuten allemaal buiten stonden. Alles verliep zeer rustig en er deden zich verder geen bijzonderheden voor. Het schoolgebouw werd door de politie gecontroleerd en vervolgens weer vrijgegeven. Na circa 20 minuten mochten de leerlingen en leerkrachten weer terug de school in. De politie stelt een onderzoek in.

Deel: ' School Gennep ontruimd na bommelding '
Lees ook