PERSINFORMATIE

SCHOOLBANK.NL WEBSITE VAN HET JAAR

Amsterdam, 8 december 2004 - Schoolbank.nl, de populaire site om oud-klasgenoten terug te vinden, heeft dinsdag 7 december de prijs voor Website van het Jaar gewonnen in de categorie Contact . Ruim twintig duizend personen brachten van 1 tot en met 30 november hun stem op Schoolbank.nl uit via de site www.websitevanhetjaar.nl . Wij zijn uitermate blij met deze prijs. Een bevestiging van het Schoolbank.nl succes , reageerde een trotse Guy Spriggs, uitgever van Schoolbank.nl.

In twee jaar tijd heeft Schoolbank.nl een enorme groei doorgemaakt. Inmiddels heeft de site meer dan 2 miljoen registraties, waar wekelijks nog eens 30.000 registraties bijkomen. Iedere week brengt een half miljoen mensen een bezoek aan de site. Onlangs werd Rosetta, het Amsterdamse bedrijf achter Schoolbank.nl, door de lezers van Carp uitgeroepen tot Coolest Company van 2004.

Over Schoolbank.nl

Schoolbank.nl is een initiatief van het Amsterdamse Rosetta, dat is opgericht in 1995. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor websites en uitgevers. Er zijn momenteel 12 werknemers in dienst. Schoolbank.nl telt ruim 2,5 miljoen geregistreerden. Andere bekende sites van Rosetta zijn www.Workmates.nl, www.Dienstmakkers.nl en www.Spullenbank.nl.

Over Website van het Jaar

De Website van het Jaar is de enige echte publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de eigenaar van de meest favoriete website. Dit jaar werd de verkiezing gehouden van 1 t/m 30 november 2004. Het Nederlands publiek bracht massaal haar stem uit op 100 genomineerde sites in 10 categorieën. Op dinsdag 7 december werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars.

Einde persinformatie. Amsterdam, 8 december 2004.

Voor meer informatie (niet voor publicatie):

Rosetta (of andere bedrijfsnaam?)

Guy Spriggs guy@rosetta.net

Telefoon 020 421 21 36

Web www.rosetta.nl Web

Leads Public Relations B.V.

Clark Bouwman c.bouwman@leadspr.nl

Telefoon 020 517 43 30

www.leadspr.com

Deel: ' Schoolbank.nl website van het jaar '
Lees ook