Schoolkamp Nederland lanceert nieuwe website voor kamporganisatoren


LEIDEN, 20130527 -- Het populairste platform voor kamporganisatoren, www.schoolkampnederland.nl is compleet vernieuwd! De nieuwe website is deze maand online gegaan en dat wordt groots gevierd!

Voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van kampen of werkzaam is in het onderwijs is het zeker aan te raden een kijkje op deze unieke plek te nemen! Op de website van ’Schoolkamp Nederland’ kan men terecht voor gratis hulp bij de organisatie van kampen. Zo kan men zoeken naar geschikte kamplocaties door heel Nederland, maar ook naar groepshuizen, recreatiebedrijven en vervoerders. Alle locaties richten zich specifiek op jeugdgroepen.

Om het kamp compleet te maken kan men in de ’Spellen Collectie’ zoeken naar de leukste kampspelletjes. De ‘Spellen Collectie’ is de enige database die de mogelijkheid biedt om spellen overzichtelijk op te slaan of uit te printen. Door het handige zoeksysteem vindt men bij elke situatie een geschikt spel. Ook deze service is compleet gratis!

Naast het zoeken van kamplocaties en activiteiten biedt Schoolkamp Nederland handige tips en trucs om de organisatie van een kamp zo makkelijk mogelijk te maken. Vanaf de website kan men het e-book “We gaan op kamp...Handboek voor de perfecte kamporganisatie!” gratis downloaden.

Om de nieuwe site feestelijk te lanceren geeft Schoolkamp Nederland een gratis schoolkamp weg! Wilt u weten hoe u kans maakt op dit gratis schoolkamp of bent u benieuwd naar wat ‘Schoolkamp Nederland’ allemaal doet? Surf dan naar www.schoolkampnederland.nl


Deel: ' Schoolkamp Nederland lanceert nieuwe website voor kamporganisatoren '
Lees ook