Gemeente Goes

Persbericht

Schoolsport Olympiade op 24 en 25 juni

Op maandag 24 en dinsdag 25 juni 2002 van 09.15 uur tot ongeveer 15.30 uur wordt de Schoolsport Olympiade 2002 gehouden op sportpark t Schenge.

Deze sportdagen voor kinderen uit de hoogste klassen van het basisonderwijs worden georganiseerd door de commissie Schoolsport Olympiade met ondersteuning van het CIOS Goes, vrijwilligers, Goese Sportraad en de gemeente Goes. Door deze samenwerking tussen de verschillende instanties is de Olympiade uitgegroeid tot een groot evenement dat bijna niet meer weg te denken is uit het sportgebeuren binnen de gemeente Goes. De kinderen beoefenen verschillende sporten zoals voetbal, tennis, hockey, korfbal en atletiek

Dit jaar wordt de Schoolsport Olympiade voor de 17e keer gehouden. Het is nog steeds een grote gebeurtenis waar bijna alle basisscholen in Goes aan meedoen. Door ongeveer 1000 leerlingen wordt de sportieve strijd aangegaan om het Schoolsport Olympiade Kampioenschap 2002. Dinsdag 25 juni rond 15.15 uur is bekend zijn wie dit jaar de prijs in de wacht heeft weten te slepen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Schoolsport Olympiade in Goes '




Lees ook