Gemeente Goes

Persbericht

Schoolvoetbaltoernooi 2003

Op woensdag 26 maart en 2 april 2003 wordt er op de velden van Sportpark t Schenge een sportieve strijd geleverd tijdens het jaarlijks terugkerend schoolvoetbaltoernooi voor de hoogste groepen van de basisscholen in Goes. Op deze twee woensdagmiddagen gaat de strijd om een felbegeerde plaats in de Zeeuwse finale op woensdag 14 mei. Net als vorig jaar, proberen de teams dit jaar opnieuw dit doel te bereiken.

Met zestien jongenselftallen, vijfentwintig jongenszeventallen en negenendertig meisjeszeventallen zijn de velden weer druk bezet. Om de hoeveelheid kinderen de baas te kunnen, het zijn ongeveer 800 basisschoolleerlingen, is er net als voorgaande jaren voor gekozen om dit evenement te verspreiden over twee dagen. De jongens voetballen op 26 maart en de meisjes op 2 april. Het toernooi begint op beide dagen om 12.30 uur. Rond 17.15 uur worden de winnaars bekendgemaakt en reikt wethouder van Ewijk de prijzen uit.

Dit evenement, georganiseerd door de commissie schoolvoetbal Goes, wordt ook dit jaar financieel ondersteund door de Goese Sportraad.

Zoekwoorden:

Deel: ' Schoolvoetbaltoernooi 2003 in Goes '
Lees ook