Schoonheid en jeugd dankzij zelfhypnose


Na de VS nu ook in Nederland

Oosterhout, 20150414 -- Er jonger uitzien en je jonger voelen zonder dure plastische chirurgie of andere ingrijpende middelen? Dat kan via de mind-body connectie van HypnoticBeauty.com. Na Amerika verovert deze vorm van zelfhypnose nu ook Nederland. Dit is te danken aan Ina Oostrom, eigenaar van het in Oosterhout gevestigde HypnoseMentor.nl. “Hypnotische Schoonheid is een bewezen veilige, gemakkelijke en krachtige manier om er mooier uit te zien en je jonger te voelen.”

In de Verenigde Staten krijgt hypnose steeds meer waardering en respect. Gerenommeerde instituten zoals Harvard Medical School, de Mayo Clinic en de American Psychological Association spreken er met regelmaat hun positieve waardering over uit.

Gratis MP3-bestand

Als gecertificeerd Hypnotic Beauty Consulent heeft Ina Oostrom de exclusieve rechten verkregen van HypnoticBeauty.com voor Nederland. Zij is als directeur en DCI (Designated Certified Instructor) van OMNI Hypnosis Training Center® Netherlands toonaangevend expert op het gebied van hypnotherapie en hypnosetechnieken. Oostrom heeft al het werk van HynoticBeauty vertaald in het Nederlands. Via haar site HypnoticBeauty.nl wordt ruimhartig een gratis MP3-bestand met e-book verspreid zonder enige kosten voor iedereen die is geïnteresseerd in deze krachtige technieken.

“Hypnose”, zegt Ina Oostrom, “is een veilige, gemakkelijke en krachtige manier om er mooier uit te zien en je jonger te voelen. Er is interessant wetenschappelijk onderzoek, aangevuld met een rijkdom aan anekdotische ondersteuning, dat bewijst dat de technieken van Hypnotische Schoonheid echt werken. Bijna iedereen kan er mooier uitzien en zich jonger voelen. Dit is geen therapie. Dit gaat over esthetica en is veel minder mysterieus dan het wellicht klinkt. We halen de magie eraf.”

Echte schoonheid komt van binnenuit

Ina Oostrom vertelt over wat haar aansprak in de mind-body connectie zoals die wordt toegepast in Hypnotische Schoonheid. “Wat me onmiddellijk in deze methode aantrok was de nadruk op ‘echte schoonheid komt van binnenuit’. We hebben dat in deze wereld nodig. Deze rijke training haalt het goede in mensen naar boven. Daarom sta ik er ook helemaal achter. Volgende week krijgen mijn eerste studenten de training voor Hypnotic Beauty en Charisma Consulent.”

Hypnotische schoonheid blijft niet alleen voorbehouden aan de Amerikanen en Nederlanders. Oostrom werkt ook nauw samen met professionals uit Zwitserland die de rechten hebben gekregen voor de Frans- en Duitstalige gebieden.

Ina Oostrom
Deel: ' Schoonheid en jeugd dankzij zelfhypnose '
Lees ook