Gemeente Leiden

Schoonmaakactie Stationsplein

Aanstaande woensdag 5 juni om 15.00 uur geven de wethouders Hillebrand en Van der Sande het officiële startschot voor een grote schoonmaakactie van het Stationsplein. De wethouders zullen een informatiezuil onthullen waarop staat aangegeven wat er gaat gebeuren, waar we onze fietsen kunnen stallen en wat de actie 'fiets fout = fiets weg' inhoudt.

MILIEU EN BEHEER - Vanaf 5 juni krijgt het Stationsplein dagelijks een grondige schoonmaakbeurt. Tevens gaat de gemeente aan de slag om meer ruimte op het plein te creëren. Zo worden de dubbele fietsrekken voor het station vanaf 10 juni verplaatst naar de kop van de Schipholweg bij het Rijksburgerviaduct. Tegen die tijd zijn de fietsrekken die nu op de kop van de Schipholweg bij het Rijksburgerviaduct staan, verplaatst naar de strook langs de bouwhekken bij het SVB-gebouw.

Er zijn inmiddels borden geplaatst die verwijzen naar de plekken waar fietsen kunnen worden gestald. Een gekleurde markering geeft de juiste plaatsen aan. Deze zomer zullen bewoners en bezoekers van Leiden kennismaken met een schoner en mooier Stationsplein. De schoonmaakactie valt binnen het kader van 'Leiden ruimt op!'.

Zoekwoorden:

Deel: ' Schoonmaakactie Stationsplein Leiden '
Lees ook