Korps: Flevoland, plaats: Gehele regio 25-03-2003 Dagelijkse nieuwsberichten
Stafdienst Communicatie, 06-5140 1952

Explosie in badkamer

ALMERE Een bewoner van een woning aan het Maastrichtkwartier had maandagmiddag de badkamer schoongemaakt. Daarbij had hij verschillende soorten schoonmaakmiddelen met elkaar gemengd en in het doucheputje en de afvoer van de wasbak gegooid. Terwijl de bewoner in de woonkamer zat, zijn die middelen chemisch op elkaar gaan reageren, waardoor een gasmengsel ontstond dat spontaan is geëxplodeerd. Het glas van de ramen aan de voorkant van de flatwoning is eruit geslagen en de binnenmuren zijn ontzet, waardoor de woning tijdelijk onbewoonbaar is geworden. Er is niemand gewond geraakt.

Aanrijdingen met gewonden
ALMERE Een 66-jarige fietser uit Huizen kreeg maandagmiddag op de Sluiskade geen voorrang van een van links komende automobilist. Het uitzicht werd belemmerd door een aan de binnenkant van de bocht op het trottoir geparkeerde autobus. De fietser kwam op de motorkap van de auto terecht en is met onbekend letsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

LELYSTAD Een 42-jarige automobilist uit Berkel en Rodenrijs verleende maandagmiddag op de kruising van de Larserringweg met de Zeebiesweg geen voorrang aan een 61-jarige automobilist uit Biddinghuizen. Laatstgenoemde is met rugletsel overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis.

Bromfietscontrole
ALMERE Tijdens een bromfietscontrole in de omgeving van het Fontanapad zijn maandagmiddag 13 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Er werden tien overtredingen geconstateerd en twee bromfietsen zijn voor nader onderzoek in beslag genomen. Volgens het framenummer zouden dit gestolen bromfietsen zijn.

EO

Deel: ' Schoonmaakmiddelen exploderen in badkamer Almere '
Lees ook