LLiNK

Rotterdam, 8 december 2009


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Carolina Trujillo

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Teun van de Keuken op woensdag 9 december schrijfster Carolina Trujillo. Haar boek 'De terugkeer van Lupe García was genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, en dingt nu mee naar de BNG Nieuwe Literatuurprijs.

Carolina Trujillo, geboren in Uruguay, beschrijft in haar boek het effect van de Uruguayaanse dictatuur op de huidige generatie jongeren. Teun van de Keuken spreekt met haar over haar eigen jeugd en hang naar extremen. Bovendien spreekt Trujillo met bergbeklimmer Ronald Naar over het thema van haar volgende boek: alpinisme.

Daarnaast in de uitzending de rubriek Daarom Kopenhagen. Eshter Blom van het Wereld Natuur Fonds vertelt over de smeltende ijskappen in de Himalaya. Chef Kunst en Cultuur Carel Alphenaar vertelt ons welke nieuwe voorstellingen de moeite van het bekijken waard zijn.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Deel: ' Schrijfster Carolina Trujillo hoofdgast in OBA Live op 9 december 2009 '


Lees ook