‘Schrijven in de natuur’ bij Hoeve Ravenstein in Baarn


Schrijfinspiratiedag

BAARN, 20170815 -- Op donderdag 31 augustus 2017 organiseert Jolanda Pikkaart, schrijfcoach en auteur, ‘Schrijven in de natuur’ bij Hoeve Ravenstein in Baarn. Deelnemers krijgen schrijfopdrachten en feedback en gebruiken de prachtige omgeving van Hoeve Ravenstein en Landgoed Groeneveld als inspiratie bij het schrijven aan hun boek, verhaal of blog.

Schrijven in de natuur

De inhoud van de inspiratiedag ligt niet vast. Een ding is zeker, de deelnemers gaan schrijven in de natuur en krijgen nieuwe inspiratie om te schrijven. De dag start om 10:00 uur bij Hoeve Ravenstein met koffie of thee en na een korte introductie volgt de eerste schrijfopdracht. Daarna gaan deelnemers alleen of in een klein groepje aan de slag met de opdracht. Deelnemers kiezen zelf een schrijfplek in de zaal, buiten bij de dieren aan een picknicktafel of ergens op een bankje in het prachtige landgoedpark.

Afhankelijk van de schrijfoefeningen zijn er die dag twee tot vier opdrachten en er is ruimte om ongestoord te schrijven, te sparren en feedback te vragen. Tussendoor is er een lunch in de zaal, of op het boerderijterras. Er is een maximum van 10 deelnemers, zodat er aandacht is voor elkaars werk en verhaal.

[foto's Schrijven in de natuur]


Wat kost het en waar is het?

Deelname aan ‘Schrijven in de natuur’ kost € 97,00 exclusief btw, inclusief: koffie, thee, lunch, schrijfopdrachten en feedback. Reserveren kan via https://jolandapikkaart.nl/index.php/schrijven-in-de-natuur-opdrachten-en-inspiratie/. Er zijn maar 10 plekken dus wacht niet te lang.


Deel: ' ‘Schrijven in de natuur’ bij Hoeve Ravenstein in Baarn '
Lees ook