persbericht

schuitema kiest uc4 als oplossing voor c1000-supermarkten

~ c1000 supermarkten profiteren van automatiseringsslag met oracle retail en uc4 ~

3 december 2009 - uc4 software, aanbieder van workload automation en it procesoptimalisatie-oplossingen, heeft een contract getekend met schuitema, de supermarktorganisatie van c1000. de nieuwe oplossing is in staat de it-infrastructuren binnen de c1000 supermarkten beter te beheren, waardoor de productieomgeving flexibeler en stabieler functioneert.

schuitema is zijn productieomgeving aan het standaardiseren op de erp-applicatie van oracle; oracle retail. uc4 software biedt een snelle implementatie, goedfunctionerende it en een scriptloze manier om externe systemen te integreren. een proof of conceptfase, een referentiebezoek bij een bestaande uc4 software-klant en een concurrerend prijsvoorstel hebben tot deze keuze geleid.

mehran shalji, manager it operatie bij schuitema: "Met UC4 Software zijn wij in staat om Oracle Retail in te zetten. Andere pakketten die we hebben bekeken, vereisen veel maatwerk. UC4 heeft alle benodigde functionaliteit al in zich."

"Tien jaar geleden zijn we begonnen met het automatiseren van onze IT-omgeving. Het systeem dat we daarvoor gebruikten voldeed echter niet meer aan onze wensen ten aanzien van het beheer van onze steeds veeleisender klanten en was bovendien redelijk arbeidsintensief", aldus Shalji. "Met de nieuwe oplossing kunnen we onze omgeving beter beheren en hebben we meer mogelijkheden om het proces te vereenvoudigen; er zijn nu vele malen minder jobs nodig om hetzelfde doel te bereiken."

Lennaert de Jong, sales manager Benelux & Nordics bij UC4: "Op basis van gestelde requirements hebben wij een voorstel gedaan wat betreft mogelijkheden die we Schuitema kunnen bieden. Vervolgens hebben we samen met een andere partij een proof of concept gedaan, waarna bleek dat wij het beste aan de gestelde eisen voldeden. Onze oplossing versnelt de implementatie van Oracle Retail en verhoogt de betrouwbaarheid. Zo kunnen wij een bijdrage leveren aan het efficiënt functioneren van Schuitema."

(307 woorden)

Deel: ' Schuitema kiest UC4 als oplossing voor C1000-supermarkten '


Lees ook