Schütz (Benelux) beste bedrijf in IBC-Verpakkingsbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 09:00 uur en 13:00 uur

KLUNDERT, 20170105 -- Schütz (Benelux) BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de categorie IBC-Verpakkingsbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘Schütz (Benelux) weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een in alle opzichten uitstekend bedrijf met mooie producten.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Schütz (Benelux) een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Schütz (Benelux) uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

IBC’s (Intermediate Bulk Containers) worden gebruikt voor het opslaan en transporteren van grote massa’s vloeistoffen en poeders, waaronder chemicaliën, oplosmiddelen, smeermiddelen, additieven, farmaceutica en voedselingrediënten. ‘Schütz is de onbetwiste technologieleider in deze markt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Als specialist in verpakkingssystemen en nieuwe serviceoplossingen op industrieel niveau levert het bedrijf IBC’s, vaten en accessoires. Tevens biedt het zijn klanten wereldwijd een unieke service: het duurzaam inzamelen en re-conditioneren van gebruikte IBC’s. De locatie in Moerdijk – met 60.000 m2 oppervlakte vol met productietechnologie voor de beste kwaliteit en efficiëntie – zorgt ervoor dat de onderneming dicht bij de afzetmarkt in de Benelux staat.’

Nooit stilstaan

Zwaan: ‘Alle relevante certificaten op het gebied van veiligheid en overige wet- en regelgeving heeft men in huis, niets wordt aan het toeval overgelaten. Schütz is een Duits familiebedrijf met alle goede eigenschappen die daarbij horen: de focus op kwaliteit, langetermijndenkend, klantgericht en medewerkergericht. Innovatie, samen met opdrachtgevers en toeleveranciers, is in deze markt een continu proces. Schütz bedenkt en maakt tal van nieuwe voorzieningen, de beste die er zijn. Vernieuwen, en verder ontwikkelen en nooit stilstaan – zo blijft het bedrijf marktleider in IBC’s.’

De jury is van mening dat Schütz (Benelux) op deze gronden moet worden uitgeroepen tot winnaar in de IBC-Verpakkingsbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de hoofdprijs, de Nationale Business Succes Award 2016.

Schütz (Benelux) BV (dochter van Schütz GmbH & Co) is opgestart in 2007 en is gevestigd in Klundert. De onderneming heeft circa 175 medewerkers en is nationaal en internationaal actief.

Meer informatie: www.schuetz-packaging.net/schuetz-benelux/nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en 13:00 uur.


Deel: ' Schütz (Benelux) beste bedrijf in IBC-Verpakkingsbranche '
Lees ook