Scootmobielsticker maakt rijden met scootmobiel veiliger


Scootmobielsticker vanaf heden in Nederland verkrijgbaar

HARDERWIJK, 20070206 -- De scootmobiel helpt mensen die slecht ter been zijn uit het sociaal isolement. In Nederland zijn er naar schatting 120.000 tot 300.000 mensen afhankelijk van. Maar veel scootmobielgebruikers voelen zich kwetsbaar op de openbare weg. Doordat ze slecht zichtbaar zijn, durven ze toch de deur niet uit. Vanaf vandaag zorgt de scootmobielsticker ervoor dat de scootmobiel gebruikt kan worden zoals hij is bedoeld.

foto van scootmobiel met stickerOndernemer Germo Bekendam reed enige tijd geleden met zijn auto bijna een scootmobiel aan in het donker. "Ik schrok me rot en werd daarna heel boos! Waarom zijn scootmobielen bijna niet zichtbaar in het donker en waarom doet niemand hier wat aan? Deze voertuigen moeten zichtbaar worden tijdens de schemering en in het donker".
Dit zette hem aan het denken en hij bedacht de Scootmobielsticker. Na uitgebreid marktonderzoek, verscheidene prototypen en veel contacten met scootmobielgebruikers is de Scootmobielsticker vanaf heden in Nederland verkrijgbaar.

De Scootmobielsticker is een ronde, rood-witte, reflecterende, kunststof sticker met een doorsnee van 16 centimeter die op de rugleuning van de scootmobiel wordt bevestigd. Doel van de sticker is het vergroten van de persoonlijke en passieve veiligheid van de scootmobielberijder op de openbare weg. Zodra de lampen van een achterop komend voertuig op de sticker schijnen wordt deze zichtbaar en hiermee de scootmobiel.
Het product is eenvoudig te bevestigen door de zelfklevende achterzijde, is gemaakt van hoogwaardige kunststof met Europese (ECE 104) normering en mag met toestemming van de Rijksdienst van Wegverkeer (RDW) worden gebruikt.

De Scootmobielsticker kost 9,95 euro per stuk en is te bestellen op de website www.scootmobielsticker.nl


Deel: ' Scootmobielsticker maakt rijden met scootmobiel veiliger '
Lees ook