Ingezonden persbericht

SCOPE Integration Framework gecertificeerd
Het SCOPE Integration Framework draagt vanaf nu het officiële keurmerk ?Works with Windows Server®2008 R2?. Dit product van CRM-leverancier SCOPE marketing technology b.v. is gekeurd door Microsoft en voldoet aan de specifieke platformeisen van Microsoft.

SCOPE Integration Framework is hét open integratieplatform om automatisch en real-time gegevens uit te wisselen tussen het CRM-systeem SCOPE, back office en externe applicaties. Door deze systemen te koppelen met SCOPE wordt een 360-graden klantprofiel opgebouwd, zonder dat eindgebruikers gegevens dubbel in moeten voeren. Dit komt de gebruikersacceptatie ten goede.

Daarnaast maakt SCOPE Integration Framework op eenvoudige wijze website integratie mogelijk. Data die daarvoor bestemd is, kan gedeeld worden met relaties met behulp van de website.

SCOPE Integration Framework maakt gebruik van de bestaande IT-infrastructuur, systemen en software. Het open platform ondersteunt internetstandaarden als HTTP, XML, XSD en webservices, en is compatibel met Microsoft.NET en andere omgevingen. De componenten en tools van SCOPE Integration Framework vormen de flexibele basis voor integratie over de grenzen van systemen en organisaties heen. Bovendien maakt de multitier opbouw configuratie op meerdere niveaus mogelijk.

Ga voor meer informatie over SCOPE Integration Framework en andere producten van SCOPE marketing technology b.v. naar www.scope.nl.

Deel: ' SCOPE Integration Framework gecertificeerd '


Lees ook