Ingezonden persbericht


SCOPE integreert PSA oplossing in CRM software

Schiphol-Rijk, 1 juni 2004 - SCOPE brengt voor professioneel zakelijke dienstverleners het softwaresysteem SCOPE PSA (Professional Services Automation) op de markt. De SCOPE PSA software ondersteunt het volledige commerciële traject vanaf het eerste contact tot en met het versturen van de correcte factuur. Het doel van de PSA software is de service naar de klant te verbeteren en tegelijkertijd die dienstverleningsprocessen, zoals projecten plannen, beheren en factureren, intern te stroomlijnen.

Klant nog steeds centraal
Omdat de PSA volledig deel uitmaakt van het SCOPE Customer Relationship Management Systeem (CRM) voor relatiebeheer worden ook in SCOPE PSA de klantrelaties centraal gesteld in de planningen en processen. Daarnaast zorgt SCOPE PSA voor foutloze aansturing van de backoffice.

Voordelen

1 - Foutloos klant- en prospect gegevens registreren
2 - Gemakkelijk (e-)mailingen versturen en response verwerken
3 - Snel offertes voor dienstverlening maken en bewaken
4 - Eenvoudig service contracten opstellen, bewaken en uitvoeren
5 - Direct orders verwerken

6 - Automatisch contacten en (betaalde) diensten/projecten plannen en uitvoeren
7 - Correcte facturen voor uitgevoerde dienstverlening genereren
8 - Zowel op kantoor, bij de klant als vanuit huis werken met deze webbased SCOPE software

Seminar
Donderdag 24 juni is de officiële lancering van SCOPE CRM-PSA in Schiphol-Rijk. Meer informatie over SCOPE PSA en over kostenloze deelname aan het seminar: www.scope.nl/psa.

----------
Unquote

SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Het SCOPE CRM-systeem stelt relaties centraal in frontoffice en helpt om meer te verkopen of om beter diensten te verlenen. SCOPE CRM systeem organiseert doelgericht (commerciële) planningen en processen en ondersteunt elk communicatiekanaal. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries - Communicatie/PR
020-6554223
pr@scope.nl

----------
® 2004 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden


Deel: ' SCOPE integreert PSA oplossing in CRM software '
Lees ook