Ingezonden persbericht


Quote

----------

SCOPE lanceert CRM via ASP

Wel de lusten...niet de lasten

Schiphol-Rijk, 27 april 2004 - Op woensdagmiddag 19 mei lanceert SCOPE marketing technology officieel de ASP-variant van het bekende Customer Relationship Management-systeem SCOPE.

ASP staat voor Application Service Providing en dit betekent het beschikbaar stellen van de software voor gebruikers via een beveiligde internetverbinding. De benodigde infrastructuur, het systeem- en het applicatiebeheer worden geoptimaliseerd waardoor er een degelijk fundament ontstaat; een basisvoorwaarde voor een succesvolle CRM implementatie volgens SCOPE.

Op deze wijze kunnen organisaties direct van de SCOPE CRM-software gebruik maken zonder zich te bekommeren om randvoorwaarden als de benodigde IT-infrastructuur en het beheer. Organisaties kunnen zich zo volledig richten op de eigen kernactiviteiten. SCOPE stelt voor elke klant een eigen applicatie en database beschikbaar. Dit maakt het doorvoeren van klantspecifieke eisen en wensen mogelijk.

Up-to-date CRM
Jan Kleberg, directeur van reïntegratiebedrijf Capability (voorheen genaamd KLIQ Employability) licht de keuze voor SCOPE ASP toe: "De mogelijkheid om via een beveiligde ASP-omgeving de beschikking te hebben over onze klantinformatie en daarnaast het beheer van het systeem te kunnen uitbesteden zodat we altijd zijn verzekerd van een up-to-date CRM systeem, zijn voor ons de doorslaggevende argumenten geweest. Wij kunnen ons hierdoor volledig richten op onze core-business terwijl SCOPE zorgt voor de gewenste informatievoorziening".

IT zorg uit handen nemen
Fred van 't Hoff, Managing Director van SCOPE marketing technology: "We zijn al in volle gang met ASP projecten, zoals met Capability en verschillende Betaald Voetbal Clubs. Dit is een hoogtepunt in de geschiedenis van SCOPE. Het stelt ons in staat klanten verder te helpen met de echte commerciële vraagstukken. In feite bieden we zo klanten de mogelijkheid om met SCOPE te doen, waar SCOPE voor bedoeld is: gebruiken."

Officiële lancering SCOPE CRM ASP
Geïnteresseerden kunnen zich informeren tijdens de officiele lancering van ASP. De deelname aan deze bijeenkomst op woensdag 19 mei 2004 is kosteloos. Bel voor meer informatie met Harry van Es 020-6554200 en/of kijk voor meer informatie en om u in te schrijven opwww.scope.nl/asp.

----------
Unquote

SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Het SCOPE CRM-systeem stelt relaties centraal in frontoffice en helpt om meer te verkopen of om beter diensten te verlenen. SCOPE CRM systeem organiseert doelgericht (commerciële) planningen en processen en ondersteunt elk communicatiekanaal. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries - Communicatie/PR
020-6554223
pr@scope.nl

----------
® 2004 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden

Deel: ' SCOPE lanceert CRM via ASP '
Lees ook