Sculpteo brengt nieuwe mogelijkheden voor alle 3D-ontwerpers, van beginners tot professionals

PARIJS--(BUSINESS WIRE)-- 20100309 --

Sculpteo, de 3D-printspecialist voor mensen in het algemeen, innoveert en lanceert nieuwe diensten voor alle internetgebruikers. Vanaf nu kunnen ze geld verdienen, ongeacht wat hun 3D-kennis is, door de verkoop van hun modellen online en besparingen op hun bestellingen van volumineuze voorwerpen.

De website is ook verbeterd met nieuwe functionaliteiten om de 3D-printtechnologie nog toegankelijker te maken, zonder gebruik van een 3D-software.

- Het is mogelijk geld te verdienen met Sculpteo!

- Royalties voor 3D-ontwerpers

Vanaf nu kunnen 3D-modelontwerpers betaald worden voor hun werk.

Door een winkel te openen op sculpteo.com kunnen ze hun ontwerpen verkopen : ze verdienen een royalty op elke door de klanten bestelde 3D-afdruk, door het verstrekken van een niet-exclusieve licentie aan Sculpteo. Het bedrag van de royalty wordt bepaald door de ontwerper en wordt elke maand betaald.

- Besparingen op volumineuze objecten

Sculpteo past een nieuw systeem toe van aflopende tarieven in overeenstemming met het volume.

De prijs per cm3 neemt af in stapjes en internetgebruikers realiseren interessante besparingen wanneer ze de omvang van hun object vergroten.

Het doel is om de 3D-printtechnologie toegankelijker te maken voor de volumineuze objecten.

- Nieuwe functionaliteiten voor iedereen : online ontwerp zonder 3D-software

Sculpteo verbetert haar diensten voor internetgebruikers die beginnen met 3D-ontwerp en geeft de mogelijkheid om direct online te ontwerpen, dankzij verschillende modules:

Afbeeldingen in reliëf : met deze toepassing kunt u reliëf geven aan een 2D-afbeelding.

Tekst in 3D : de gebruiker schrijft zijn tekst en kiest vervolgens het lettertype, de hoogte en de dikte van de letters en/of de achtergrond, en ten slotte de kleur.

Geometrische vormen : vanaf een standaard of uitgebreide vorm, de internetgebruiker kan zijn ontwerp verfijnen, vervormen en kleur geven.

Gratis sleutelhangers: de gebruiker past zijn sleutelhanger aan door het model en de haak ervan te kiezen.

"Deze nieuwe diensten zijn gemakkelijke manieren voor internetgebruikers om unieke, op maat gemaakte geschenken of voorwerpen ontworpen door talentvolle 3D-ontwerpers te maken en aan te bieden."

Over Sculpteo

Sculpteo werd gelanceerd in 2009. Het is een 3D-printdienst die volledig online is, van de upload van het 3D-ontwerp tot de bestelling van het object, met de wil om deze technologie eenvoudiger en toegankelijker voor iedereen te maken.

Meer informatie op : www.sculpteo.com, de Sculpteo blog

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Sculpteo
Pers
Nathalie Ravier
nathalie.ravier@sculpteo.com
+33-9-72-13-17-34

Perskamer : www.sculpteo.com/en/press

Deel: ' Sculpteo biedt 3D-ontwerpers, beginners en beroeps, nieuwe diensten '


Lees ook