Sealclean van Sealskin laat kalk kansloos in de badkamer

Jarenlang geen last meer van kalkaanslag in de badkamer

Steeds vaker worden in de badkamer glas en geglazuurde materialen gebruikt. Dat is mooi, maar heeft een keerzijde. Kalk dat in ons water zit, hecht zich aan die oppervlakten. De kalk gaat een chemische verbinding aan met soda, een grondstof van glas. Daarbij maakt de stof dankbaar gebruik van de omstandigheden. De ruwe, poreuze structuur van glas, de hoge vochtigheidsgraad en temperatuur in een badkamer zorgen voor een snelle aanhechting van kalk. Gevolg: binnen afzienbare tijd een hardnekkige kalkafzetting op die eerst zo blinkende douchecabine en tegelwand.

Voor heel veel mensen is het een herkenbaar probleem en een bron van ergernis. Velen staan dan ook regelmatig kalk met agressieve middelen eraf te schrobben. Om vervolgens na een paar maanden opnieuw te beginnen met het verwijderen van nog meer afzetting.

Sealskin heeft een oplossing tegen het halstarrige probleem op de markt gebracht: Sealclean. Sealclean is een professioneel middel om zelf glas in de badkamer te behandelen en beschermen tegen kalk. Het preventieve product zorgt daar in verschillende stappen voor. Een Sealclean pakket bestaat uit vijf flesjes die geschikt zijn voor de behandeling van glas, spiegels, keramiek, glazuur en porcelein. De inhoud van de eerste twee flesjes reinigt nieuw én gebruikt glas grondig. Met de drie overige flesjes verzorgt, beschermt en impregneert men het glas. Door de behandeling sluit men de poriën in het glas af en wordt het spiegelglad. Water loopt daardoor sneller af en heeft geen kans om te hechten.

Indien Sealclean goed wordt aangebracht, heeft men jarenlang geen last meer van kalkafzetting. De vloeistoffen zijn eenvoudig met een doek te verwerken. Voor een optimaal resultaat moet men voor de behandeling van
8 m2 rekenen op ruim een uurtje werk. Dat weegt niet op tegen de tijd die men zonder de behandeling er telkens in moet steken. Bovendien wordt het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen overbodig. Wanneer een oppervlak met Sealclean is behandeld, veegt men de kalkwaas eenvoudig met een doek weg.

De consumentenprijs voor een Sealclean pakket ligt rond de ƒ 100,--. Dat lijkt veel, maar is het niet als men het afzet tegen het jarenlange plezier dat men ervan heeft. Het is ook veel goedkoper dan de aanschaf van glas en ander badkamermateriaal dat in de fabriek is voorbehandeld. Waarbij men overigens hetzelfde procédé gebruikt met dezelfde resultaten.

Foto:

Door Sealclean zijn glas en geglazuurde oppervlakten in de badkamer niet meer poreus en worden ze glad. Kalk is daardoor kansloos en kan niet meer afzetten. Het plezier aan de badkamer wordt zo verhoogd en men hoeft minder tijd aan schoonmaken te besteden. Bovendien worden agressieve schoonmaakmiddelen overbodig.

Zoekwoorden:

Deel: ' Sealclean laat kalk kansloos in de badkamer '
Lees ook