Secretary Business Days speelt in op veranderende rol secretaresse

Secretary Business Days 2012 speelt in op veranderende rol secretaresse Veel aandacht voor Het Nieuwe Werken, social media en persoonlijke ontwikkeling
Het werk van secretaressen (waaronder ook PA's, office managers en andere management ondersteuners) verandert van traditioneel ondersteunend naar projectmanagement en inkopen. Er zijn vele ontwikkelingen in haar vakgebied en dat vraagt andere vaardigheden en kennis. In samenwerking met de drie secretaresseverenigingen en kennisinstituten vindt op woensdag 28 en donderdag 29 maart de tweede editie van Secretary Business Days 2012 plaats in 1931 Congrescentrum Brabanthallen. Uniek is de combinatie van een interactief programma met diverse workshops, activiteiten in het theater, bijeenkomsten en informatieve stands.

Zelf aan de slag Op Secretary Business Days 2012 zijn gratis iPad workshops waar de secretaresse zelf met iPads leert werken. Specialisten van iFactors Pro geven praktijksessies over 'Digitaal vergaderen', 'Notuleren met iPad', 'Haal méér uit je iPad' en 'Verrassende presentaties maken'. Het Secretary Management Institute organiseert dagelijks Ambitieworkshops met onderwerpen als 'Het Nieuwe Werken', 'Krachtig formuleren' en 'Professional Organizing'. Er zijn twee Powerworkshops voor persoonlijke groei over 'Werken met verschillende karakters' en 'Ontdek de 4 vrouwen in jou'. In de workshop 'Innoveren door sociale media' wordt door Syntens specialisten dieper ingegaan op de zakelijke mogelijkheden van Twitter en LinkedIn.

Theaterprogramma afwisselend, leerzaam en leuk Er is een gratis doorlopend theaterprogramma met dagelijks leuke en leerzame presentaties, voor ieder wat wils! Een greep uit het programma: 'Dress and Impress', adviezen over personal styling, Roel van Dongen over lichaamstaal als essentieel onderdeel van communicatie en over hoe grip te houden op een overzichtelijk bureau door Cleandesk.nu.

Primeur; 'Het paard als spiegel van je gedrag' Een live 'join-up' door Marion Smit, waar het paard en het groepsgedrag van een kudde als inspirator en metafoor van het menselijk gedrag worden gebruikt. Een paard laat voelen wat iemands impact is op een ander en geeft direct feedback. Deze demonstratie is live te zien op het event.

Gratis toegang Secretary Business Days is hét event voor persoonlijke en zakelijke groei! Naast de vele activiteiten zijn er meer dan honderd exposanten die specifieke diensten en producten leveren in relatie tot het werk van de secretaresse. Zij kunnen gratis het event bezoeken mits ze zich voorregisteren via www.secretarybusinessdays.nl. Secretary Business Days is dagelijks open van 09.30 - 16.30 uur. Gratis pendeldienst vanaf NS Centraal Station 's-Hertogenbosch.

Deel: ' Secretary Business Days speelt in op veranderende rol secretaresse '


Lees ook