Ingezonden persbericht

SECUREIIS, BESCHERMING VOOR MICROSOFT IIS WEB SERVERS

Hillegom, 10 mei 2002: WINS, leverancier van netwerk enterprise software, maakt u attent op het volgende:

WINS levert vanaf vandaag versie 2.0 van SecureIIS, een tool om Microsoft IIS (Internet Information Services) te beschermen tegen bekende en minder bekende aanvallen van buitenaf.

SecureIIS® Applicatie Firewall
SecureIIS beschermt Microsoft IIS web servers tegen bekende en minder bekende aanvallen van buitenaf. SecureIIS is een addon voor IIS en werkt van binnenuit door inkomende en uitgaande web server data te analyseren en te verifiëren op mogelijke veiligheidsbreuken. Het combineert de beste mogelijkheden van 'Intrusion Detection Systems' en 'Network Firewalls' in één systeem.

De kracht van SecureIIS om bekende en minder bekende aanvallen te stoppen ligt in het feit dat er gebruik wordt gemaakt van CHAM (Common Hacking Attack Methods) technologie. Deze technologie, ontwikkelt door eEye, geeft SecureIIS de mogelijkheid om de web server protocollen te begrijpen en te beschermen tegen verschillende soorten aanvallen waar web servers kwetsbaar voor zijn. SecureIIS beschermt tegen verschillende soorten aanvallen en heeft de mogelijkheid om een web server onmiddellijke beveiliging te bieden.

SecureIIS biedt bescherming tegen:

- Buffer Overflow aanvallen;

- Parser Evasion aanvallen;

- Directory Traversal aanvallen;

- General Exploitation aanvallen.

NIEUW in versie 2.0:

Centraal policy management
SecureIIS geeft de mogelijkheid om instellingen te veranderen op meerdere IIS machines vanuit een centrale PC. Op het moment dat er een policy is geconfigureerd en geëxporteerd vanaf de centrale machine, kunnen andere machines de policy automatisch importeren.

Run-time omschakelen
SecureIIS biedt u de mogelijkheid om veranderingen aan te brengen in de beveiligingsconfiguratie van de actieve website zonder de webserver opnieuw te hoeven opstarten.

Real-Time grafische statistieken
SecureIIS biedt de mogelijkheid om activiteiten in realtime te monitoren door grafieken te tonen van de huidige logbestanden. Er is een grafiek voor elk van de meest voorkomende 'attacks' en voor de succesvolle 'non-attacks' hits op een website.

Flexibele export mogelijkheden
SecureIIS bewaart een log van alle 'dropped requests'. Deze kunnen via de SecureIIS interface gemakkelijk worden geëxporteerd naar diverse formaten zoals: tab delimited, text, Excel, SQL en andere formaten.

Monitoren van bestanden en mappen
SecureIIS biedt de mogelijkheid om bestanden en mappen op uw webserver te bewaken. Als er bestanden of mappen worden gewijzigd, verwijderd of toegevoegd dan kan SecureIIS een notificatie sturen.

Voor meer informatie en meer mogelijkheden kunt u kijken op: www.win-s.com/secureiis

Over WINS
WINS B.V. is leverancier van diverse producten/diensten met een sterke focus op de zakelijke markt. WINS B.V. is opgericht in November 1996, met als doel om kwalitatieve producten/diensten te leveren met 'human touch' service.

WINS B.V. is gevestigd op de Pastoorslaan 28, 2182 BX Hillegom, Nederland. Enkele bedrijven waar WINS mee samenwerkt zijn: Northern Technologies, Executive Software, O&O Software, SURFdiensten en BEI Corporation.

Contactinformatie:
WINS B.V.
Hans Blaauw
Tel. 0252 - 53 33 33
pers@win-s.com

Deel: ' Secureiis, bescherming voor microsoft iis web servers '
Lees ook