Seebus Special Projects breidt vertegenwoordigingen uit


Flexor en HIP-MITSU als technisch hoogwaardige aanvulling.

HILLEGOM, 20130527 -- Flexor en HIP-MITSU zijn de nieuwe vertegenwoordigingen voor Seebus Special Projects naast de vertegenwoordiging voor Edale Ltd, rotatie flexo en Arjowiggins Security, brand protection en beveiligd papier.

Flexor produceert en levert afwerkapparatuur voor de grafische industrie. Door innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en een snelle en professionele service staan FLEXOR machines bekend als zeer productieve en betrouwbare werkpaarden die makkelijk te bedienen zijn. Het strakke ontwerp en de verfijnde technische oplossingen maken FLEXOR tot een gewild product.

De FLEXOR ® productlijn van snij- en omrolmachines wordt geproduceerd door EMIS Ltd. een familiebedrijf uit Warschau, Polen.  EMIS heeft een lange traditie in het bouwen van machines als een OEM-partner voor diverse Duitse ondernemingen. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn eerste prioriteit  tijdens het ontwerp en de productiefase. EMIS biedt u Duitse kwaliteit met Pools vakmanschap door kwaliteitsborging en langdurige banden met hun verschillende partners. Een wereldwijd verkoopnetwerk, toegewijd personeel, korte levertijden en een zeer flexibel machine ontwerp zijn de verdere troeven van EMIS.

Elke Flexor machine wordt klant specifiek geproduceerd. Zodat de apparatuur zich aan u aanpast in plaats van andersom.

www.flexor.pl


HIP-MITSU is een Italiaans bedrijf dat systemen voor hotmelt produceert o.a. voor de labelindustrie. HIP-MITSU bouwt modulaire in-line en offline oplossingen voor 0,3 tot 6.000 mm coating breedte, hoge snelheden en een grote variatie in lijmlaagdikte. Dit voor zowel continue belijming als voor lijmpatronen. De diverse internationale patenten bewijzen dat HIP-MITSU een belijmingsspecialist is. Resultaat van continue specialisatie en technologische innovaties.

Zij installeerden meer dan 1.900 machines in 38 landen, verdeeld over de meest uiteenlopende industriële terreinen. Deze kennis stelt HIP-MITSU in staat om u met raad en daad terzijde te staan in elke fase van investeringsproject tot realisatie.
Het moderne HIP-MITSU Competence Center is voorzien van alle productielijnen waardoor testen op het te verlijmen materiaal van u in elke fase van het project mogelijk is.

HIP-MITSU kan met haar jarenlange ervaring de klant adviseren en bijstaan in het terugdringen van productiekosten.

www.hip-mitsu.com


Deel: ' Seebus Special Projects breidt vertegenwoordigingen uit '
Lees ook