Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Selligent.NET Xi vereenvoudigt CRM-implementatie en -onderhoud dankzij geavanceerde webarchitectuur

Nieuw ontworpen, flexibel schaalbare webarchitectuur van Selligent.NET Xi versnelt de toepassing van modernste CRM-functionaliteit

Amersfoort, 25 september - Selligent, Europese leverancier van CRM- en e-business systemen, introduceert een volledig nieuw ontworpen webgebaseerde CRM-oplossing, Selligent.NET Xi. Omdat gebruikers via hun standaard webbrowser alle klantgegevens kunnen raadplegen ("zero client access") vereenvoudigt en versnelt Selligent.NET Xi de implementatie van CRM aanzienlijk. De kosten voor gebruik en onderhoud worden hierdoor beduidend gereduceerd. Selligent.NET Xi bestaat op dit ogenblik reeds in "preview" versie en zal volledig beschikbaar zijn vanaf oktober 2001.

Selligent.NET Xi biedt betere prestaties, schaalbaarheid en beveiliging dan traditionele n-tier architectuur gebaseerde oplossingen. Binnen de Selligent Xi productlijn kunnen klanten nu kiezen uit de oplossing die het best in hun bedrijfssituatie past: de client/server versie Selligent Xi for Windows, die ook off-line externe gebruikers ondersteunt, of Selligent.NET Xi, volledig geoptimaliseerd voor toegang via webbrowsers en externe apparatuur. Omdat beide versies dezelfde meta-datalaag gebruiken (met informatie over configuratie, datamodellen en bedrijfsprocessen) zijn ze in vergaande mate compatibel.

"Selligent.NET Xi is gebaseerd op een zogenaamde zero-client webarchitectuur", vertelt André Lejeune, CEO van Selligent. "Marktanalisten oordelen dat Selligent.NET Xi de meest geavanceerde webgebaseerde architectuur is op de CRM-markt, onder meer door het aantal vooruitstrevende technieken dat werd samengebracht om prestatie, schaalbaarheid en flexibiliteit te verbeteren."

Thierry Téchy, CTO bij Selligent, vervolgt: "Onze Object Pooling en Streaming' technieken geven inderdaad zeer goede resultaten in vergelijking met andere objectgebaseerde applicaties. Verder biedt de toepassing van XML tussen verschillende applicatielagen systeembeheerders de mogelijkheid hun beveiliging te verbeteren".

Selligent.NET Xi is door Selligent's ontwikkelaars volledig opnieuw ontworpen en geprogrammeerd als een thin-client (of zelfs zero-client) architectuur. Dit houdt in dat gebruikers geen software meer op hun systeem hoeven te installeren, hetgeen aanzienlijk bijdraagt tot de verlaging van zowel installatie- als onderhoudskosten. Er worden tijdens het gebruik zelfs geen delen van Selligent.NET Xi (vermomd als "applet") gedownload, waardoor de verwerkingssnelheid hoog is en er minder netwerkbandbreedte wordt geconsumeerd. Selligent.NET Xi biedt de laagst mogelijke 'cost of ownership' voor het toepassen van CRM met volwaardige functionaliteit. Behalve dat de programmatuur snel plus eenvoudig in gebruik te nemen is, zijn ook de systeemeisen werkelijk minimaal.

Vanzelfsprekend is Selligent.NET Xi uitgerust met de nieuwe 'Global & Local' functionaliteit. Deze stelt internationaal opererende bedrijven in staat hun configuraties te optimaliseren naar lokale marktbehoeften met behoud van bedrijfsbrede consistentie. Selligent.NET Xi is tevens 'ASP-ready', hetgeen betekent dat alle gebruikers via het Internet toegang krijgen tot de applicatie en alle datatransacties op een centrale applicatieserver (of meerdere servers) worden verwerkt. Als gevolg daarvan is de software eenvoudig te integreren met andere toepassingen voor bijvoorbeeld ERP en 'Supply Chain Management'.

De ingerichte bedrijfsprocessenlogica bestaat uit een verzameling objecten in de Selligent.NET server, die op verschillende applicatieservers kan worden verwerkt. Hierdoor kan men afhankelijk van de behoeften snel processen toevoegen of wijzigen, en het aantal systeemgebruikers vrijwel onbeperkt uitbreiden met behoud van responstijd en serviceniveau.

Selligent
Selligent is één van de belangrijkste Europese producenten van oplossingen voor het beheer
van klantenrelaties (Customer Relationship Management) en e-business. Selligent begeleidt ondernemingen tijdens de volledige relatiecyclus met klanten; van prospectfase tot klantenbinding. Ze houdt daarbij rekening met culturele diversiteit en grote verschillen in
het Europese zakenklimaat. De meer dan 30.000 gebruikers in bedrijven met complexe bedrijfsprocessen en een doelgerichte klantenbenadering, zijn een overduidelijk bewijs van de doeltreffendheid van Selligent. Geruggensteund door een Europees distributienetwerk en met eigen vestigingen in de belangrijkste Europese landen, zag Selligent in 2000 haar omzet met 64% stijgen. De verkoop van licenties steeg zelfs met 120%.
Meer informatie over Selligent, haar producten en diensten, is beschikbaar op de
website: http://www.selligent.com/nl.

Voor meer informatie:
Selligent Nederland B.V.
Herman Heller, country manager
Telefoon: 033-4535999
e-mail: herman.heller@selligent.com

Zoekwoorden:

Deel: ' Selligent.NET Xi vereenvoudigt CRM-implementatie '
Lees ook