UITNODIGING SEMINAR

CTI met Mitel Mediapath 29 maart '99 - aanvang 15.00 uur Hotel Mercure - Buizerdlaan 10 - Nieuwegein

Over de integratie van computer en telefonie, oftewel van data en spraak, wordt veel gepraat en geschreven. De Canadese leverancier Mitel is één van de voorlopers in deze technologie, onder andere met de op Windows NT draaiende oplossing Mediapath, waarmee spraak, data, voicemail, e-mail en fax naadloos geïntegreerd kunnen worden.

Mede namens de Nederlandse distributeurs Sydicom en Triple P, nodigt Mitel u graag uit voor een seminar dat speciaal voor u als adviseur -gespecialiseerd in telecommunicatie en IT- is ontwikkeld. Specialisten van Mitel gaan in op de ontwikkelingen op het gebied van Computer-Telefonie-Integratie en informeren u over de mogelijkheden van Mitel Mediapath. Daarnaast wordt het evalueren van de verschillende systemen en het opzetten van implementatietrajecten besproken.

Het seminar wordt gehouden op maandag 29 maart a.s. in Hotel Mercure, Buizerdlaan 10 te Nieuwegein. Het programma ziet er globaal als volgt uit:

14.30 Ontvangst

15:00 Introductie Mitel en CTI

15:15 Toekomst Computer-Telefonie-Integratie, markten en trends

15:45 Case studies Mediapath, bouwen van de business case

16:00 Pauze

16:15 Demonstratie Mediapath incl. vraag- en andwoordsessie

16:45 Evaluatie van CTI systemen op het NT platform

17:15 Borrel

De voertaal is Engels. Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden. Door twee uur van uw kostbare tijd te investeren zult u belangrijke vragen van uw klanten over één van de belangrijkste technologische onderwerpen van de komende jaren beter kunnen beantwoorden.

Uiteraard stellen wij het zeer op prijs vooraf te vernemen of wij op uw komst mogen rekenen.

U kunt hiervoor bellen met Presscom PR & Marketing B.V. (030-6051415) of deze e-mail retourneren aan L.T.vrugt@inter.NL.net U ontvangt dan een bevestiging en een routebeschrijving.

Hoogachtend,

Mitel Telecom

Ton van Latestein,

Regional Manager Benelux

Deel: ' Seminar CTI met Mitel Mediapath '
Lees ook