Seneca Risk & Security en New Horizons slaan handen ineen


Voor het eerst kan informatiebeveiliging van A tot Z geregeld worden

DELFT, 20070529 -- Seneca Risk & Security start per 1 juni 2007 een strategische samenwerking met de Security Masterclass van opleidingsinstituut New Horizons. De Informatiebeveiligers uit Delft voegen hun praktijkkennis toe aan het opleidingsaanbod van Security Masterclass. De opleidingen zijn gericht op iedereen die te maken krijgt met het beschermen van kritische bedrijfsprocessen, van Manager tot technisch specialist.

Een bekend probleem bij ICT opleidingen zal per 1 juni 2007 tot het verleden behoren; Afstand tot de materie. Veel opleidingen, zeker op het gebied van informatiebeveiliging, zijn te theoretisch en vaak snel achterhaald. De directe samenwerking tussen een in de praktijk uitvoerende organisatie en een educatieve, laat dit probleem tot het verleden behoren. Cursisten krijgen up-to-date materiaal gebaseerd op recente praktijkervaringen. Daarnaast zal de opgedane kennis van de cursist getoetst gaan worden door de consultants van Seneca na een gemiddelde periode van 6 maanden.

Security Masterclass vindt in Seneca de professionele expertise om praktijkgerichte toegevoegde waarde aan haar opleidingsaanbod te geven. Seneca Risk & Security zal binnen de diverse Security opleidingen zorg dragen voor gastdocenten met praktijkervaring, een nazorgtraject (terugkomdagen op locatie van de klant) en aanvullende consultancy diensten. Op 29 juni en 6 juli 2007 verzorgen beide partijen samen twee Security seminars waarin actuele thema's rondom informatiebeveiliging en de beklonken samenwerking worden gepresenteerd.


Deel: ' Seneca Risk & Security en New Horizons slaan handen ineen '
Lees ook