Senioren Groepsles met Gezondheidscheck bij Fitness House Amersfoort


meten van o.a. Cholesterol, Diabetes, spier- en vetmassa

AMERSFOORT, 20161214 -- Fitness House start vanaf half december met een nieuwe groepsles; Senioren Fit! Dit is een gevarieerd lesprogramma voor senioren waarbij lenigheid, balans, uithoudingsvermogen en spierversterking voor het ouder wordende lichaam centraal staan. Nergens anders in Amersfoort is er een sportschool die deze gezondheidscontrole kan uitvoeren/meten en monitoren.

Senioren Fit is een speciale groepsles die wordt ondersteund met het ‘Meten is Weten Programma’. Met een gezondheidscontrole meten ze o.a. je bloeddruk, cholesterol, diabetes, spiermassa en vetpercentage. Onder deskundige begeleiding werk je op je eigen niveau, gezellig in groepsverband, aan je conditie, kracht, flexibiliteit en gewicht. De positieve effecten van sporten zijn vooral op oudere leeftijd snel merkbaar. Al na een aantal weken oefenen kan resultaat voelbaar zijn tijdens dagelijkse bezigheden.

Ouderdom komt met gebreken zegt het spreekwoord. Zo krijgt iedereen te maken met allerlei kwalen en beperkingen. Om dit tegen te gaan is helaas geen kant- en klare oplossing voorhanden. Toch blijkt uit onderzoek dat een goede lichamelijke, mentale conditie en een grote mate van bewegingsactiviteit typische ouderdomskwalen kunnen beperken of verminderen. Om dit te bereiken is er alleen wel meer activiteit nodig dan zo nu en dan een wandeling maken.

In de introductiemaand december kun je gebruik maken van een gratis proefles inclusief gezondheidscontrole, Intakegesprek en een drankje.

Vanaf 14 december elke woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur Senioren Fit bij Fitness House gevestigd Maanlander 9a in Amersfoort. Meer info op Fitnesshouse.nl. Een plek reserveren kan ook via: 033-4564444.


Deel: ' Senioren Groepsles met Gezondheidscheck bij Fitness House Amersfoort '


Lees ook