Sensationele oplossing voor automatische Windows-migratie

Portland Europe is exclusief Benelux-distributeur

ZOETERMEER, 20030310 -- Marktleider Miramar heeft vandaag Desktop DNA Enterprise Edition 4.5, de nieuwste versie van zijn automatische Windows-migratietool, geïntroduceerd in de Benelux. Portland Europe heeft het alleenrecht voor de distributie van de software, die direct on-line bij Portland is te downloaden of bij een van de resellers van het bedrijf kan worden aangeschaft. Desktop DNA Enterprise Edition 4.5 verwent systeembeheerders met een breed scala aan migratiemogelijkheden voor desktopapplicaties en -configuraties.

"De eerste reacties vanuit de markt op deze nieuwste generatie migratiesoftware zijn positief," aldus George van Brugge, algemeen directeur van Portland. "Ondernemingen die hebben gekozen voor de strategie om het DNA van hun desktops te managen kunnen met de nieuwe tool een 'always current'-omgeving creëren. Dit wil zeggen dat alle specifieke instellingen, data en applicaties van alle eindgebruikers non-stop beschikbaar zijn op ieder gewenst platform of systeem. De tijdwinst die daarmee wordt geboekt is, los van alle andere voordelen, onbetaalbaar."

Wereldwijd DNA-management
Met de Desktop DNA Migration Toolkit kunnen systeembeheerders hun migratieprocessen op maat snijden, eigen applicaties ondersteunen en migratieanalyses uitvoeren. De nieuwste versie van Desktop DNA Enterprise Edition ondersteund nu International English, wat systeembeheerders in staat stelt om iedere desktop te migreren en te ondersteunen, ongeacht de systeemtaal van het lokaal draaiende operating system. Internationaal opererende ondernemingen slechten op die manier moeiteloos taalbarrières en geografische grenzen. DNA-managementstrategie en uniforme migraties kunnen ze naadloos via hun globale netwerk uitvoeren. De 4.5-versie maakt het mogelijk ook instellingen van niet-Engelse applicaties zoals Microsoft Office in Frans, Duits en Japans te verplaatsen en op te slaan.

Veel prestatieverbeteringen
Een ander nieuw voordeel van Desktop DNA Enterprise Edition 4.5 is de uitbreiding van de corporate beveiligingsmogelijkheden. Met dit pakket blijven beveiligingsinstellingen zoals NTFS tijdens installatie-, vervanging- of herstelprocessen gewoon gehandhaafd. Hierdoor kunnen data en beveiligingsinstellingen, inclusief individuele bestanden en mappen, veilig worden gemigreerd. Verder zorgt een veelheid aan prestatieverbeteringen voor versnelde migratietrajecten, wat gedurende grote softwaremigratieprojecten aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen oplevert.

Licenties en levering
De prijzen voor Desktop DNA Enterprise Edition zijn per werkplek. Kwantumkortingen, onderhoudsovereenkomsten en professionele diensten zijn verkrijgbaar via Portland Europe in Zoetermeer. Kijk op www.portland.nl voor meer informatie.

Deel: ' Sensationele oplossing voor automatische Windows-migratie '
Lees ook