CONSULTANTS IN SPORTS

Sense Women on Wheels

SENSE WOMEN ON WHEELS OP WEG NAAR GROOTSTE VROUWEN SPORT EVENEMENT VAN

NEDERLAND?

Zuiderpark (Den Haag), 6 juni 1999

Ruim 2000 vrouwen hebben zich nu reeds vooringeschreven voor Sense Women on Wheels. De voorinschrijving sloot om precies te zijn op 2172 vrouwen en kinderen. De organisatie verwacht in totaal ruim 4000 deelneemsters voor dit 'women only' skate evenement dat zondag 6 juni plaatsvindt in het Zuiderpark te Den Haag. Hiermee zou Sense Women on Wheels wel eens het grootste vrouwen sport evenement van Nederland kunnen worden. Record houder is de Nike Ladies Run met 4.374 deelneemsters. Zowel beginnende als gevorderde skatesters komen samen in het Zuiderpark in Den Haag om een afstand te skaten. Verder kunnen verschillende side-events bezocht worden waar Annamarie Thomas en Bart Veldkamp ook bij aanwezig zijn.

Programma
Naast de Fun Tour van 7 km en de Performance Tour van 15 km is er voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar een Kids Tour over 2,5 km. Daarnaast is er een uitgebreid randprogramma. Zo zal er voor elke tour een inline dance warming-up onder leiding van top inline skater Marcel Dukino plaatsvinden. Professionele instructeurs geven inline skate clinics waar deelnemers hun techniek kunnen verbeteren. Ook Annamarie Thomas en Bart Veldkamp geven hier tips & tricks. Op de fitmarkt kunnen bezoekers informatie krijgen over inline skaten, mode, gezondheid en verzorging.

Roces stelt voor vrouwen en kinderen die geen skates mee hebben gebracht 150 paar leenskates met beschermmateriaal ter beschikking. Vertoon van een Legitimatiebewijs is verplicht. Iedereen die aan de Fun of Performance Tour meedoet krijgt een chip op haar skate om de tijd te registreren.

Inschrijven
Deelname aan de Fun en/of Performance Tour kost f25,- en aan de Kids tour f7,50. Inschrijven kan nog op 6 juni vanaf 10.30 uur in het Zuiderpark te Den Haag.

0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie of fotomateriaal kan gebeld worden met Maike Heunks van CONSULTANTS IN SPORTS (CIS) B.V., telefoon: 070-4182125.

25 mei 99 08:27

Deel: ' Sense Women on Wheels in Zuiderpark Den Haag '
Lees ook