ServerDirect levert het complete assortiment van Supermicro


ROTTERDAM, 20120410 -- Serverbedrijf ServerDirect gaat met ingang van 10 april het complete assortiment van Supermicro leveren. ServerDirect en Supermicro werken al een aantal jaren nauw samen op server gebied. De samenwerking tussen Supermicro en ServerDirect is verder geïntensiveerd. Hierdoor zal het voor klanten nog makkelijker worden een complete Supermicro server te kopen bij ServerDirect. Uiteraard is het mogelijk om elk gewenst supermicro onderdeel bij ServerDirect los te bestellen.

De samenwerking met Supermicro zorgt ervoor dat alle onderdelen vaak uit voorraad geleverd kunnen worden. “Elke Supermicro bestelling die bij ons voor 15:00 uur binnenkomt wordt dezelfde dag nog verstuurd” aldus Fouad El Youssoufi, sales director van ServerDirect. “Dankzij ons technische verkoopteam kunnen we alle Supermicro aanvragen in de juiste banen leiden. Omdat vaak de compatibiliteit van verschillende Supermicro onderdelen onderling gecontroleerd moet worden” aldus Siu Hong Fung, technical director bij ServerDirect.

Bij ServerDirect is het mogelijk allerlei verschillende type servers samen te stellen en direct te bestellen. Via de website van ServerDirect is het mogelijk webservers,  applicatieservers, storage servers, High Performance servers, Virtualisatieservers, Datacenter servers, Supermicro servers, HP servers en stille servers snel en makkelijk te bestellen. Voor klanten die support nodig hebben bij het samenstellen van de gewenste server staat het technisch onderlegd verkoopteam klaar om bij elke vraag snel en adequaat te helpen. Op elke complete server die wij leveren is het mogelijk tot 5 jaar onsite garantie af te sluiten indien gewenst. De ServerDirect onsite garantie is geldig in negen Europese landen.

Over ServerDirect
ServerDirect is een Nederlands serverbedrijf gespecialiseerd in het leveren van servers, storage systemen en netwerkapparatuur aan datacenters, automatiseringsbedrijven en het MKB. Een ervaren en gemotiveerd technisch verkoop team zorgt ervoor dat klanten snel en adequaat geholpen worden bij alle server gerelateerde aanvragen. Een snelle levering gecombineerd met een uitstekende support is de garantie die ServerDirect afgeeft voor al haar klanten. Een server kopen kan nergens zo makkelijk en snel als bij ServerDirect, de server specialist van Nederland.

Voor meer informatie over ServerDirect ga naar:
www.ServerDirect.eu


Deel: ' ServerDirect levert het complete assortiment van Supermicro '
Lees ook