Het Land van Ooit
Persbericht: 01 oktober 2001

Herfstvakantie is één groot Sesamstraat Fééstival in Het Land van Ooit

Van 13 tot en met 28 oktober aanstaande kunnen bezoekers van Het Land van Ooit te Drunen feest vieren met Bert, Ernie en Elmo van Sesamstraat tijdens het Sesamstraat Fééstival. Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van Sesamstraat in Nederland zijn er in de Herfstvakantie extra veel Sesamstraat activiteiten in Het Land van Ooit te beleven.

Zo kunt u s ochtends Bert en Ernie persoonlijk ontmoeten! De Kleine Bazen kunnen deelnemen aan de Alfabet Speurneuzenroute, waarbij zij kans maken op de spannende dagprijs! s Middags mogen de kinderen in de Knutsel- en Speelruimte meedoen met verschillende Sesamstraat doe-activiteiten en het mooiste knutselwerk wordt beloond met een leuke prijs. Voor de echte Sesamstraat fans is er het Zing en Dans Festijn waarbij u met de Sesamstraat vriendjes kunt zingen en dansen. De allerkleinste Kleine Bazen kunnen met rode oortjes luisteren naar Sesamstraat verhalen die worden voorgelezen door een Ooiter. Natuurlijk kunt u ook genieten van de vrolijke Sesamstraat voorstelling in het Sesamstraat Theater.

Naast het speciale Feestprogramma kunt u genieten van alles wat Het Land van Ooit te bieden heeft, waaronder 7 nieuwe voorstellingen én de verschillende speel- en doe- Ooitattracties die zorgen voor veel geluk en plezier voor klein en groot!

Het Land van Ooit is op deze Fééstivaldagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

55-plus actie ook op zaterdagen en zondagen!

Wegens het grote succes van de 55+-actie op woensdagen kunnen bezoekers van 55 jaar en ouder dit seizoen ook op zaterdagen en zondagen gratis Het Land van Ooit bezoeken. *

In het najaar is Het Land van Ooit alleen in de weekenden geopend met uitzondering van de herfstvakantie wanneer Ooit weer dagelijks geopend is. Om de bezoekers van 55 jaar en ouder toch te laten genieten van de actie kunnen zij naast de woensdagen nu ook in de weekenden van Anna Domino 13 (2001) gratis een bezoek brengen. Aldus de Gouverneur van Het Land van Ooit.


* Vanaf zaterdag 6 oktober tot en met zondag 28 oktober 2001 krijgen alle bezoekers van 55 jaar en ouder die op zaterdag of zondag Het Land van Ooit bezoeken gratis entree op vertoon van een persoonlijk legitimatiebewijs. Natuurlijk geldt deze gratis entree regeling ook nog op de woensdagen in 2001 dat Ooit open is (17 & 24 oktober).

Zoekwoorden:

Deel: ' Sesamstraat Fééstival in Het Land van Ooit '
Lees ook